2821
2789
عنوان

والدین سمی

217 بازدید | 7 پست

وضع خونوادم اصلا خوب نیست 

مامان بابام صرفا به خاطر کنکورم باهمن بعد مامانم منتظره من قبول شم که پاشه طلاق بگیره  

هم دلم برای بابام میسوزه هم مامانم و در همین زمان از هردوشون به شدت متنفرم 

تو دوران امتحان نهایی یازدهمم گند زدن به کل اعصابم . لطفا نگین تو رو درست تمرکز کن کاریشون نداشته باش چون واقعا نمیشه . از یه طرف مامانم هی بابامو با مردای دیگه مقایسه میکنه و چن تاعم دوست داره . البته بهش حق میدم چون از نظر عاطفی خیلی کمبود داره . منم این وسط موندم و نمی دونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

حسودی میکنم به هم سنام که چجوری تو آرامش نشستن و درسشونو میخونن . 

من اصلا نمیخوام قبول شم چون نمیخوام خانوادم از هم بپاشه ازونورم اگه درسمو ادامه ندم افسرده میشم 

شما بودین چیکار می کردین ؟ 

وضع بدیه حتی بخوای کاری نداشته باشی خانوادته نمیتونی درس بخونی راه برگشتی ندارن زا مشاور اینا حرف بزنی

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله شرایطت سخته و احساسات مختلفی رو تجربه می‌کنی

اما میگی بهم نگین تمرکزتو بذار رو درست نمیشه خب چی بگیم بهت عزیزم؟؟چون از دست تو کاری بر نمیاد براشون کنی تا خودشون نخوان

میگی مامان دوست داره چندتا ولی بهش حق میدم کمبود داره؟

عزیزم مگه هرکس کمبود داره،نباید مسئولیت اعمالشو بپذیره در نقش همسر و مادر!؟