2777
2789
عنوان

پارتنر دوستم

97 بازدید | 4 پست

پارتنر دوستم یه طوری مثلا با حرفاش یا کاراش دوستم ناراحت میشه خسته میشه یکم 

بهش  همش میگه بیا بریم بیرون و اینا وقتی بهشم‌میگم کات کن میگه دوسش دارم خب میگم ادامه بده بازم میگه خستم 

میشه لطفا بگین چیکار کنه راه حل بدین..

از یه جاییم موقع درس ها ممکن روی درس ها دوستم یکم تاثیر بزاره و کلی چیز دیگه

📎📎خواهش میکنم نگید به تو ربطی نداره تو چرا  میکنی  دوستم ازم خواسته منم به خاطر همین اومدم اینجا گفتم📎📎

به دوستت بگو شروع کنه به دوست داشتن و احترام گذاشتن وقتی به جایی رسید که برای خودش آرزو قائل شد به خودش اون آدم با کارهاش خودش کم‌کم خودشو از چشم دوستت میندازه

یه توصیه هم به تو زیاد زوم نکن رو نصحیت کردن دوست درمورد رابطه‌اش معمولا اونموقع متوجه نمیشن تو آدم بده میشی تا خودشون سرشون به سنگ بخوره متوجه شن اشتباه کردن

تو درحد توصیه دوستانه بگو ولی زیاد خودتو درگیر نکن من خودمو درگیر کردم پشیمون شدم تهش دیدم یه مدت بعد خودش متوجه شد اشتباهه ولی ارتباط من با دوستم خراب شد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به دوستت بگو شروع کنه به دوست داشتن و احترام گذاشتن وقتی به جایی رسید که برای خودش آرزو قائل شد به خ ...

دقیقا من زیاد کاری بهش ندارم 

میگمش چون من جای تو نیستم نمیتونم درکت کنم بگم‌چیکار کن تنها کاری که میکنم بگم اینکه که جدا بشو نمیدونمم حالا این حرفم درسته یا نه ولی بازم میاد میگه چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دوستت بگو شروع کنه به دوست داشتن و احترام گذاشتن وقتی به جایی رسید که برای خودش آرزو قائل شد به خ ...

چقدر اشتباه تایپی دارم...

*دوست داشتن و احترام گذاشتن به خودش

*براش خودش ارزش قائل شد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دقیقا من زیاد کاری بهش ندارم میگمش چون من جای تو نیستم نمیتونم درکت کنم بگم‌چیکار کن تنها کاری که می ...

نمیدونم واقعا من اونموقع زیادی دخالت کردم بعدشم دیدم من شدم آدم بد اونم خودش یه مدت بعد از اون جدا شد

به نظرم یه توصیه دوستانه کن نگو جدا شو مثلا بگو قدر خودتو بیشتر بدون نذار اینجوری اذیت شی و از این حرفا

اونموقع پسره به دوستم میگفت دوستت حسودی میکنه نمیخواد ما با هم باشیم🤦‍♀️ مستقیم نگی جدا شو بهتره

یا کلا بگو نمیدونم نظرت خودت چیه خودت چه راه حلی داره شاید خودش به نتیجه مفیدی رسید