2777
2789

دوستان من ۴ روزه دماغمو عمل کردم و مامانم هی میاد دور من میگ زشت شدی دماغت چقد بده زشته چرا انقد پشت لبت زیاد شده و هی این پستای اینستا رو نشونم میده ک خیلیا بعد عمل زشت شدن یا مشکل دارن یا هر چی بعد دماغ من گوشتی بود دکترم گفت تا چند ماه ورم داری بخدا حتی الآنم چشام باز نمیشه از ورم ناامید شدم دیگ

این مادرا چشونه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیییی 

من از دست مادرم عاجزم از ۱۲ سالگی تا الان که دانشگاه هم از دستش فرار میکنم میرم خابگاه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

واقعا ناامید شدم

ن بابا ناامید چرا

هنووو تا س چار ماه بد خودشو نشون میده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نمی‌دونم چی بگم شاید استرس گرفته اینجوری بمونی توضیح بده بهش همش ورم هست خوب میشی تا چند وقت دیگه

هر چی بهش میگم گوش نمیکنه منو با بقیه مقایسه می‌کنه خب آدم با آدم فرق می‌کنه 

هر چی بهش میگم گوش نمیکنه منو با بقیه مقایسه می‌کنه خب آدم با آدم فرق می‌کنه

به نظرم اینسری خیلی آروم و ریلکس بگو من هم باهات موافقم و زشت شدم.  بگو اصلا عمل کردم که خشگل نباشم. 

ببین چی میگه