farzaneh_dm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 385 عنوان یک نفر نیست⁉️🖤 67 بازدید | 5 پست کدوم یک از دانشگاه های زیر به مترو های کرج _تهران نزدیک تر هستن؟!!!دانشگاه آزاد تهران شمالدانشگاه آزاد تهران جنوبدانشگاه آزاد تهران شرقدانشگاه آزاد تهران غربدانشگاه آزاد تهران مرکزیمنظورم اینه وقتی از کرج سوار مترو بشم و توی تهران پیاده شم به کدوم دانشگاه نزدیک ترم؟!مهم نیست کدوم مترو ولی اسمشو بگین اگر میشه 1403/06/21 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonshadow13 عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 1318 کدوم خط پیاده میشی پیداش کن رو نقشه مترو ببین به کدوم نزدیک تره مثلا اگ تاتئر شهر پیاده میشی به کدوم نزدیک تره یا مثلا صادقیه پیاده میشی به کدوم نزدیک تره و خب اونی و انتخاب کن ک به ایستگاهی ک توش پیاده میشی نزدیک تر باشه زیاده نخوای خط اینا عوض کنی
farzaneh_dm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 385 کدوم خط پیاده میشی پیداش کن رو نقشه مترو ببین به کدوم نزدیک تره مثلا اگ تاتئر شهر پیاده میشی به کدوم ... هنوز نرفتم اگر رفته بودم دیگه تاپیک نمی زدم همونجا تو مترو می پرسیدمدلیل اصلی پرسیدنم اینه که ببینم ترتیب این داشنگاه هارو چطوری قرار بدم که زیاد اذیت نشم نمی خوام نصف عمرم موقع تحصیل توی مترو و اتوبوس بگذرهخیلی تلاش کردم خود کرج بشه ولی نشد
farzaneh_dm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 385 کدوم خط پیاده میشی پیداش کن رو نقشه مترو ببین به کدوم نزدیک تره مثلا اگ تاتئر شهر پیاده میشی به کدوم ... امکانش هست اگر مثلا تهران شرق رفتم و دیدم خیلی دارم اذیت میشم انتقال بدم تهران غرب؟!!!دانشگاه قبول می کنه؟!!
moonshadow13 عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 1318 امکانش هست اگر مثلا تهران شرق رفتم و دیدم خیلی دارم اذیت میشم انتقال بدم تهران غرب؟!!!دانشگاه قبول م ... من شنیدم قبول میکنن اگر رشته مورد نظرتون توی اون دانشگاه هم باشه و اینکه خب ی بار پاشو برو ببین کدوم مسیر راحت تری
moonshadow13 عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 1318 هنوز نرفتم اگر رفته بودم دیگه تاپیک نمی زدم همونجا تو مترو می پرسیدمدلیل اصلی پرسیدنم اینه که ببینم ... از اونجایی ک تهران شهر شلوغی تایم زیادی تو مترو و... میگذره عزیزم و اینکه میدونم نرفتی منظورمه کدوم خط میخوای پیاده شی و یا اصولا تو تهران پیاده میشی