2821
2789
عنوان

یک نفر نیست⁉️🖤

67 بازدید | 5 پست

کدوم یک از دانشگاه های زیر به مترو های کرج _تهران نزدیک تر هستن؟!!!

دانشگاه آزاد تهران شمال

دانشگاه آزاد تهران جنوب

دانشگاه آزاد تهران شرق

دانشگاه آزاد تهران غرب

دانشگاه آزاد تهران مرکزی

منظورم اینه وقتی از کرج سوار مترو بشم و توی تهران پیاده شم به کدوم دانشگاه نزدیک ترم؟!

مهم نیست کدوم مترو ولی اسمشو بگین اگر میشه

کدوم خط پیاده میشی پیداش کن رو نقشه مترو ببین به کدوم نزدیک تره مثلا اگ تاتئر شهر پیاده میشی به کدوم نزدیک تره یا مثلا صادقیه پیاده میشی به کدوم نزدیک تره و خب اونی و انتخاب کن ک به ایستگاهی ک توش پیاده میشی نزدیک تر باشه زیاده نخوای خط اینا عوض کنی

کدوم خط پیاده میشی پیداش کن رو نقشه مترو ببین به کدوم نزدیک تره مثلا اگ تاتئر شهر پیاده میشی به کدوم ...

هنوز نرفتم اگر رفته بودم دیگه تاپیک نمی زدم همونجا تو مترو می پرسیدم

دلیل اصلی پرسیدنم اینه که ببینم ترتیب این داشنگاه هارو چطوری قرار بدم که زیاد اذیت نشم نمی خوام نصف عمرم موقع تحصیل توی مترو و اتوبوس بگذره

خیلی تلاش کردم خود کرج بشه ولی نشد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کدوم خط پیاده میشی پیداش کن رو نقشه مترو ببین به کدوم نزدیک تره مثلا اگ تاتئر شهر پیاده میشی به کدوم ...

امکانش هست اگر مثلا تهران شرق رفتم و دیدم خیلی دارم اذیت میشم انتقال بدم تهران غرب؟!!!دانشگاه قبول می کنه؟!!

امکانش هست اگر مثلا تهران شرق رفتم و دیدم خیلی دارم اذیت میشم انتقال بدم تهران غرب؟!!!دانشگاه قبول م ...

من شنیدم قبول میکنن اگر رشته مورد نظرتون توی اون دانشگاه هم باشه و اینکه خب ی بار پاشو برو ببین کدوم مسیر راحت تری

هنوز نرفتم اگر رفته بودم دیگه تاپیک نمی زدم همونجا تو مترو می پرسیدمدلیل اصلی پرسیدنم اینه که ببینم ...

از اونجایی ک تهران شهر شلوغی تایم زیادی تو مترو و...  میگذره عزیزم و اینکه میدونم نرفتی منظورمه کدوم خط میخوای پیاده شی و یا اصولا تو تهران پیاده میشی 

2790
2823
2791
2779
2792