2777
2789
عنوان

چرا ما خانما

114 بازدید | 11 پست

باید رنج بشریت رو به دوش بکشیم

چرا همیشه باید کوتاه بیایم و چیزی نخوایم برای خودمون؟؟

چرا همیشه ما باید مردارو درک کنیم  و ببینیم چقد ته جیبشونو می گیره که بهمون پول بدن برای نیازهای اولیه مون اونم با منت  و حرف که چقد خرج می کنی و...

و اگه مطابق میل خودمون بخوایم زندگی کنیم زود برچسب میزنن و کلی حرف پشتمونه ؟؟ چرا؟؟؟

حق زندگی از ما خانما سلب شده بنظرم .

یه دختر شاد و شنگول بودم با کلی آرزو شدم یه آدم افسرده که خستشه  

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف حقیه سوال ببخشید سلب شده یعنی چه؟

یعنی به زور ازمون گرفته شده 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
امشب به قد کافی افسردم اینا رو یادم نیار>>

دلم میخواد یکسال گریه کنم فقط میخوام برم مشهد اونجا زار بزنم 😭😭

بد داغون شد و تا الان روشن نمیشه برگشت گف چرا اینطور کردی گفتم آیفون داغون شد گف تیکه میندازی برات گ ...

عزیزم درک میکنم گاهی انقد خشم زیاده هرچی دم دسته دلت میخواد خورد و خمیرش کنی

ولی بار بعدی گوشی خودشو نابود کن نه خودتو 

عزیزم درک میکنم گاهی انقد خشم زیاده هرچی دم دسته دلت میخواد خورد و خمیرش کنیولی بار بعدی گوشی خودشو ...

من همچین اخلاقی نداشتم ولی از شدت عصبی بودن گوشیم دم دست رو مبل کوبیدمش و از شدت دعوامون قفسه سینم هنوزم دردش خوب نشده حالم بده

من همچین اخلاقی نداشتم ولی از شدت عصبی بودن گوشیم دم دست رو مبل کوبیدمش و از شدت دعوامون قفسه سینم ه ...

اره میگم که گاهی خشم خیلی زیاده

آروم باش برو برا خودت گل گاوزبونی چیزی دم کن بنوش 

این آقایون ارزش ندارن بخاطرشون حرص بخوریم چیزیمون شه اونا ریلکسن