2777
2789
عنوان

سبیل های دخترم رو چکار کنم

4555 بازدید | 96 پست

۹ سالشه سبزه هست و سیبیلاش واضحه...طفلک خیلی ناراحته و اذیت میشه مخصوصا که دختر بزرگم سفید و بور هست...اصلا احساس میکنم اعتماد بنفسش نابود شده...حالا سبیلاش رو چیکار کنم که ضرر تداشته باشه؟؟ لیزر خوبه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپری شناسایی مو بگیر بزن بعد با تیغ بزن

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

نه طفلی رو لیزر نبر ضرر داره 

رو اعتماد بنفسش کار کن، ویژگی های دیگه شو جلو چشمش بیار تا سیبیلاش باعً ضعف اعتماد بنفسش نشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜