2777
2789
عنوان

ترک بارداریییی

58 بازدید | 5 پست

سلام مامانا شش ماهم و ترکام از ناف به پایینه از سه ماهگی ترک خوردم چون پوستم خشکه هر شبم چرب میکنم ترکان خیلی زیاده و اصلا افسردگی گرفتم بخاطرشون ؟لطفا بگید میرن بعد از بارداری یا ن ؟شکمم چروک میشه یعنی؟ 

شنیدم روغن گل سرخ خیلی خوبه

و اینکه برای من ک نرفت ولی خیلیم ضایع نیست من ک باهاشون مشکلی ندارم اصن بهشون فکر نمیکنم دست خودمون ک نبکوده بخاطر بارداریه 

البته خیلیم پیدا نیست برای من

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شنیدم روغن گل سرخ خیلی خوبهو اینکه برای من ک نرفت ولی خیلیم ضایع نیست من ک باهاشون مشکلی ندارم اصن ب ...

برای منم خیلی پیدا نیست شوهرمم باهاشون مشکلی نداره اصلا ولی خودم خیلی حساس شدم همش خودمو سرزنش میکنم که پوستم خراب شده