منم شرایطم مث شماس هرکاری کرد مامانم نزفتم بمونم خونه ش به همون دلیل شما
افسردگی هم کرفتم
دوهفته دیگه هم زایمانمه
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
منم شرایطم مث شماس هرکاری کرد مامانم نزفتم بمونم خونه ش به همون دلیل شماافسردگی هم کرفتمدوهفته دیگه ...
حالم بده دقیقا نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد فرار کنم از همه چیمیترسم بد زایمان وضعیتم بدتر شه حوصله اینو ندارم کسی حتی بیاد ببین منو دلم میخواد به شوهرم بگم برگشتم ی مدت کسی خون نباش اما از طرفی مادرم باهام برمیگرده من گیج منگم بخدا نمیدونم
حالم بده دقیقا نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد فرار کنم از همه چیمیترسم بد زایمان وضعیتم بدتر شه حوصله ...
من روز در میون ناهارو میرم خونه مامانم تا خوردم سریع بر میگردم
به شما چه تاریخی گفتن؟
من بچه اولمم میچسبه با این حالم بهم که بیا باهام بازی کن!!!!
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
اخ ک تو ی بچه اول داری 😔مطمئنم برات سخت تره برای ما هفته اول مهر زده ۳۸ هفته ۵ روز زایمان سزارین
سر اولی بعد زایمان چنان افسردگی گرفتم که چند بار میخواستم خودگشی کنم
اون موقع تازه تو بارداری عالی بودم
به منم گفته هفت مهر سزارین ولی در شرایط زایمان زودرسم
اینقد خونه مادرم بهم انرژی منفی زسید که از پا افتادم
دست خودمه مگ ! ی سقط داشتم از صدتا زایمان بدتر بود برام ... الانم سزارین دارم از اتاق عمل از همه چی ...
چه جالب منم قبل اولی سقط داشتم استارتر افسردگی و حال بد و اضطرابم از همون خورد