2777
2789

فشار مالی زیاده رومون ... حالم بده کلن از خونه خودم مجبور شدم بیام خونه مادرم ی مدت اینجا بمونم نمیتونمم برگردم همینجا دو هفته دیگ زایمانم ‌... اطرافیانی ک اینجا دارم انرژی منفیشون زیاده حالم بده کلن مشکلات خودم بکنار همه اینا بکنار دلم میخواد تنها باشم ولی چطوری دلم نمیخواد کسی ببیینم حال روحیم بده  از زایمانم میترسم همه چی قاطی شده شما بگید چیکار کنم !

کتابخون پادکست گوش کن فلان بساط سرگرم میکردم خودمو ولی حالا پرت شدم کلن حالم روال نیست حوصل نمیکشم

منم شرایطم مث شماس هرکاری کرد مامانم نزفتم بمونم خونه ش به همون دلیل شما

افسردگی هم کرفتم

دوهفته دیگه هم زایمانمه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

منم شرایطم مث شماس هرکاری کرد مامانم نزفتم بمونم خونه ش به همون دلیل شماافسردگی هم کرفتمدوهفته دیگه ...

حالم بده دقیقا نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد فرار کنم از همه چیمیترسم بد زایمان وضعیتم بدتر شه حوصله اینو ندارم کسی حتی بیاد ببین منو دلم میخواد به شوهرم بگم برگشتم ی مدت کسی خون نباش اما از طرفی مادرم باهام برمیگرده من گیج منگم بخدا نمیدونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم بده دقیقا نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد فرار کنم از همه چیمیترسم بد زایمان وضعیتم بدتر شه حوصله ...

من روز در میون ناهارو میرم خونه مامانم تا خوردم سریع بر میگردم 

به شما چه تاریخی گفتن؟

من بچه اولمم میچسبه با این حالم بهم که بیا باهام بازی کن!!!!

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

من روز در میون ناهارو میرم خونه مامانم تا خوردم سریع بر میگردم به شما چه تاریخی گفتن؟من بچه اولمم می ...

اخ ک تو ی بچه اول داری 😔مطمئنم برات سخت تره  برای ما هفته اول مهر زده ۳۸ هفته ۵ روز زایمان سزارین 

ببینین از من به شما نصیحت هی نگین میترسم من با همین حرفا بدترین زایمان داشتم از بس گفتم میترسم میترس ...

دست خودمه مگ !  ی سقط داشتم از صدتا زایمان بدتر بود برام ... الانم سزارین دارم از اتاق عمل از همه چی از مادرشدنم  از خیلی چیزا مظطربم 

اخ ک تو ی بچه اول داری 😔مطمئنم برات سخت تره برای ما هفته اول مهر زده ۳۸ هفته ۵ روز زایمان سزارین

سزارین که اصلا ترسی نداره عزیزم خیالت راحت چند دقیقه چشات ببندی بعد یه فرشته کنارت فقط بعد زایمان یکم جای بخیه هات درد داره همین

اخ ک تو ی بچه اول داری 😔مطمئنم برات سخت تره برای ما هفته اول مهر زده ۳۸ هفته ۵ روز زایمان سزارین

سر اولی بعد زایمان چنان افسردگی گرفتم که چند بار میخواستم خودگشی کنم 

اون موقع تازه تو بارداری عالی بودم

به منم گفته‌ هفت مهر سزارین ولی در شرایط زایمان زودرسم

اینقد خونه مادرم بهم انرژی منفی زسید که از پا افتادم

دست خودمه مگ ! ی سقط داشتم از صدتا زایمان بدتر بود برام ... الانم سزارین دارم از اتاق عمل از همه چی ...

چه جالب منم قبل اولی سقط داشتم استارتر افسردگی و حال بد و اضطرابم از همون خورد

سر اولی بعد زایمان چنان افسردگی گرفتم که چند بار میخواستم خودگشی کنم اون موقع تازه تو بارداری عالی ب ...

منم قبلن طول سزویکسم کم بوده احتمال زایمان زود رس هست اما خوب تاریخ منم همینه 

2790
2778
2791
2779
2792