2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

275 بازدید | 34 پست

سلام یه سوال دارم 

من یه مدت خیلی از ژل بهداشتی بانوان استفاده کردم در صورتی که عفونت نداشتم بیخود و بی جهت استفاده کردم و نمی‌دونستم که استفاده زیاد ازش باعث میشه آدم بیشتر عفونت بگیره 

از اون موقع ترشحاتم بیشتر شده سفید رنگ هست البته پنیری شکل نیست آبکی هستش 

ولی این ترشحات هست البته طوری نیست که لباس زیر خیس بشه خیلی 

وقت نمیکنم برم دکتر یعنی اصلا کلا با دکتر رفتن مشکل دارم 

بنظرتون عفونت هستش ؟؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

اگه کسی اطلاع داره بگه 

یعنی داخل واژن همیشه مرطوبه؟؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

نه عادیه دیگه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عادیه دیگه

واقعا ؟

چقدر خوب که گفتی نمی‌دونم چرا فکر کردم عفونته خیلی ناراحت بودم امروز سر همین موضوع کلا عصبی و بداخلاق بودم

خوب مرطوب میشه دیگه

آخه من قبلاً همیشه خشکککک بودم کامل

عادیه اگه رنگ و بو نداره عادیه 

اینکه احساس میکنی بعد از استفاده از ژل بانوان بیشتر شده ترشحاتت بخاطر اینه که زیاد شستشو دادی باعث شده خشک بشه محیط واژنت و بخاطر همین ترشحاتت بیشتر شده که محیط مرطوب تر بشه 

نهایت استفاده از ژل بانوان هفته ای یکباره 

دز بقیه روزها فقط اب خالی یا شوینده خیلی سبک 

اگه سورش و خارش نداری نه عفونت نیست ترشحات طبیعیه بدنته.

قربونت برم مرسی که گفتی نه خداروشکر اصلا خارش و سوزش ندارم اما تو گوگل سرچ کردم گفت عفونت بدون خارش و سوزش هم داریم 

واقعا ؟چقدر خوب که گفتی نمی‌دونم چرا فکر کردم عفونته خیلی ناراحت بودم امروز سر همین موضوع کلا عصبی و ...

ترشحات شفاف و آبکی عادیه گلم

اگه خارش و سوزش نداشته باشی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔