2777
2789
عنوان

پستچی

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 50 پست
هی میگه زشته تو ماه چند بار سفارش میدی هی میا در خونه میگه بسته دارین بسته دارین عهه 🤌🥲🥲🥲ولی کو ...

مهم اینه با خرید اینترنتی راحت‌تری و برای گرفتن بسته ذوق میکنی 🥲😁

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل اون تاپیکت که منو تگ کرده بودی، خواستم برات پیامی بنویسم، ولی متوجه شدم که قفل کردی، مجبور شدم اینجا بنویسم. 

داخل تاپیک اون کاربر که راجع به حجاب سوال پرسیده بود و من بهش گفتم که دستور خدا در قرآنه و اگر هم اعتقاد نداری، نهایتاً باید به جهت احترام به محجبه های فامیل تون، داخل مهمونی هاشون، یه پوشش مناسب و متعارفی داشته باشی و......... 

بعد شما اومدی بهم گفتی که چرا بهش احساس گناه میدی؟ 

الان سؤالم از شما اینه که وقتی یه نفر به هر دلیلی، اعتقادش و عملکردش خلاف حرف و دستور خداست، باید بهش احساس ثواب بدیم؟ 

من هر آنچه که مطمئن بودم درسته بهشون گفتم، حرف و نظر شخصی خودمم نبود، فقط حرف خدا رو بهش گفتم، حالا اینکه ایشون یا شما یا امثال شما احتمالا مخالف حجاب و پوشش اسلامی هستید، مشکل من نیست، مشکل خودتونه. 

در نهایت در این سایت عمومی بخشی از جامعه اینجا جمع شدیم با عقاید گوناگون و نظرات مختلف، بنابراین دشمنی با کسی ندارم که صرفاً به خاطر تفاوت عقیده و بحث راجع بهش، کسی رو حلال نکنم. 

در اون تاپیکت که گفتی حلالم کنید اگر ناراحت تون کردم، نگران نباشید. از جانب بنده اوکیه. 

داخل اون تاپیکت که منو تگ کرده بودی، خواستم برات پیامی بنویسم، ولی متوجه شدم که قفل کردی، مجبور شدم ...

سلام عزیزم خوشحالم کردین که پیام گذاشتین😘

خودم با حجاب مخالف نیستم و یه دورانی دوست داشتم مذهبی بشم و تنها دختر چادری بین سیصد چهارصد نفر بودم و میدونین ممکنه چقدر حرف بشنوه آدم 

یه چیزی که متوجه شدم اغلب اوقات گفتن مسئله احکام و ربطش به خدا تاثیر معکوس داره یعنی یه شخصی که ۷۰ درصد از مسائل دینی رو رعایت میکنه بهتر از شخصیه که صفر درصد رو رعایت کنه 

خود اهل بیت در خونشون به روی افراد مختلف باز بوده درست نیست فامیل اون خانوم مهمونشون رو به خاطر چادر نداشتن سرزنش کنن و احساس گناه کنه

ممنونم که بخشیدین❤💚

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
سلام عزیزم خوشحالم کردین که پیام گذاشتین😘خودم با حجاب مخالف نیستم و یه دورانی دوست داشتم مذهبی بشم ...

سلام، ممنون 

ببین اون فامیل شون اگر آدم افراطی و بدی بود، قطعاً با اینها قطع رابطه می کرد، نه اینکه دعوت شون کنه مهمونی. 

بعدشم من فقط به استارتر اون تاپیک گفتم به احترام اون فضا و محیطی که وارد میشی، بهتره که پوشش مناسب تری داشته باشی، چون آداب مهمونی و قوانین خونه ی مردم این رو حکم می کنه، همچنین در درجه اول برای آسایش خوده شخص است. 

بعدشم درب خونه ی اهل بیت علیهم السلام به قول شما به روی همه باز بوده، ولی قطعاً نسبت به امر گناه یا اشتباه افراد، بی تفاوت نبودند و به ما هم همین رو دستور دادن که نسبت به اموراتی که خلاف دستور دین و خداست، بی تفاوت نباشیم و امر به معروف و نهی از منکر کنیم. 

فامیل استارتر هم خواسته وظیفه شو انجام بده اگر تذکری داده. 

حالا اینکه یه عده ای ناراحت میشن و مسائل رو با هم قاطی می کنند، مشکل دین یا مشکل مذهبی ها نیست. 

مشکل خودشونه که شاید هیچ وقت نرفتن مطالعه و تحقیق کنند ببینن اصلا فلسفه حجاب چیست و بود و نبودش چه مزایا و معایبی داره. 

امام حسین علیه السلام هم اگر می‌خواستند نسبت به گناهان جامعه ی زمان خودشون بی تفاوت باشند، قطعاً به شهادت نمی رسیدند و زنده می موندند. 

ما هم باید پیرو امام حسین علیه السلام باشیم و به وظیفه ی شرعی مون یعنی امر به معروف و نهی از منکر، عمل کنیم. 

چه در بطن جامعه و خانواده و چه در فضای مجازی حتی. 

یه کلیپ از سردار سلیمانی داخل گوگل هست که میگه با همه ی افراد جامعه با هر دیدگاهی و هر نوع پوششی، مهربون باشید و دوست باشید، ولی در عین حال، نسبت به بی حجابی دوست تون یا اشتباهات اطرافیان تون، بی تفاوت نباشید.