2789
عنوان

دوستان کمک

63 بازدید | 8 پست

عزیزان من این ماه اقدام داشتم مثل ماهای قبل واز قرص لتروزول وآمپول منوتوروپین واچ سی جی استفاده کردم الان ده روز زودتر موعدم پریود شدم کسی بوده مشکل منو داشته این ماه دیگه نمیخوام برم دکتر کسی هست بدونه چی بخورم خوبه برا پاک شدن رحم ممنون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم لتروزول خوردم با آمپول منوپور ولی بعدش ک سونوم کرد دوباره امپول hmg داد و دکاپپتیل

حالا منتظرم ببیننم چی میشه 

البته گفت اگر نشدی یه ماه وقفه بنداز بعدش بیا

حالا نندونم چرا hcg نداد بهم !!!

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   
از کجا بگیرم بگم همینو میخوام دقیا

میگم چون دیدم خیلیا با این داروهای گیاهی نتیجه گرفتن.از عطاری بگیر از ۵ پری تا ۱۴ پری مصرف کن.بعد قطع کن برو تو رابطه ایشالا نتیجه میگیری یه ماهه

وای من هم آمپول hcgزدم با اینکه همیشه منظم بودم اون ماه 6 روز جلو افتاد من که غلط کردم زدم به خاطر آمپول دچار بیماری تیروئیدیت شدم باز مجبور شدم دو ماه جلوگیری کنم تا تیروئیدیتم خوب بشه ....عرق رازیانه بخور البته زمانی که پریود نیستی چون باعث تنظیم قاعدگی میشه اما مقدار خونریزی رو زیاد میکنه اگه پریود باشی و بخوری حجم خونریزیت زیاد میشه پس بعد از پاک شدن هر روز یه ته استکان بخور