2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

99 بازدید | 16 پست

دم صبح امروز خواب دیدم که دور از جون شوهرم ، شوهرم فوت کرده همون تو خواب یه سکته ریز زدم انقد که ناراحت بودم 

توروخدا اگه تعبیرشو میدونید بگید

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️

عمر دوباره س انشالله خیره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمر طولانی شروع فصل جدیدی از زندگی و تغییرات جدیدم براش میتونه باشه

تغییرات جدید برای اون یا برای من ؟

ولی درکل تعبیر خواب همه یکی نیست هیچوقت مث اثر انگشت می مونه بسته به شرایط خواب بیننده

ما شب قبل دعوا کرده بودیم و من بهش گفتم ایشالا بر نگردی ، صبحش همچین خوابی دیدم 

تو گوگل زدم انقد چیزای بد آورده بود داشتم سکته میکردم

کلا خواب ببینی کسی مرده یا مثلا فلان تاریخ میمیره یعنی عمر دوباره و یا مثلا توی اون تاریخ یه اتفاقی میوفته که تغییر میکنه.

خواب وقتی بده که مثلا ببینی دندون های نیش بالات افتادن یا شکستن یا مثلا یکی امواتتون بیاد یکی از زنده هارو‌با خودش ببره اینا خوب نیست توی خواب.

تعبیر خواب از سایت یوتاب تعبیر کن. سرچ کن تعبیر خواب یوتاب

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ما شب قبل دعوا کرده بودیم و من بهش گفتم ایشالا بر نگردی ، صبحش همچین خوابی دیدم

خب دیگه تو خوابت برنگشتنشو تجربه کردی .... درسشو بگیر خواستن یاداوریت کنن دوسش داری و دیگه دعاش نکن تو عصبانیت

کلا خواب ببینی کسی مرده یا مثلا فلان تاریخ میمیره یعنی عمر دوباره و یا مثلا توی اون تاریخ یه اتفاقی ...

باشه حتما اره یه چرت و پرتایی گفته بود انقد ترسیدم خدا خیرت بده خیالم راحت شد 

خب دیگه تو خوابت برنگشتنشو تجربه کردی .... درسشو بگیر خواستن یاداوریت کنن دوسش داری و دیگه دعاش نکن ...

اره الآنم انقد گریه کردم کلی خودمو لعنت کردم من جونم بهش بنده