2777
2789
بنظرمن درستش همینه بایدباهمکاری خریداری بشه تواین اوضاع اقتصادی

بله 

ولی میبینی بعضی ها خانواده خیلی دخالت میکنه 

یا بخاطر فامیل و.. یا همه مناسبت ها رو بزرگ و شلوغ و پر هزینه میگیرن 

و دستشون خالی میشه 

و میگن پدر دختر باید جهیزیه بده 🤦🏻‍♀️

نه لعنت به هفت جد و اباد کسی که اینو مد کرد توی گور هم بلرزه الهی خانواده دختر مگه چه ...

واقعاخیلی بده

ازنظرقانونی ام این وظیفه ی داماده که وسایل زندگی فراهم کنه حالاچه لاکچری وعالی وکامل چه درحد گزران زندگی 

نمیدونم پسراچجور قبول میکنن برن توخونه حاضراماده ومنت تااخرعمرسرشون باشه

کاش رسم میشد دخترجهازبیاره همون اندازه پسربراش طلابخره بلاخره اون دختربیچاره یه عمرقراره توخونه ی اون مردجون بکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قم جهیزیه با دختر هست جز تی وی و میز تی وی ، اونم باید وسایل لوکس و بهترین باشه ،خانواده ها خودشون ...

واقعا چقدربده چشم وهم چشمی....بیچاره پدر عروس

متاسفانه خیلیم دیدم اینجور مواقع خانواده پسر پررو ام میشن ایرادمیگیرن بدون اینکه دست کنن توجیبشون صاحب بهترین زندگی میشن

تو شهر ما رسم اینم داریم که پدر دختر سیسمونی بده 😐

من واقعا اینو درک نمیکنم 

پدر بچه چرا نباید براش سیسمونی بخره اخه 

مثلا پدر دختر میتونه چند تا وسیله به عنوان کادو به نوه اش بده نه اینکه سیسمونی 

بله ولی میبینی بعضی ها خانواده خیلی دخالت میکنه یا بخاطر فامیل و.. یا همه مناسبت ها رو بزرگ و شلوغ و ...

بیچاره پدر دختر...

سمت ما رسم اینه ک وسایل بزرگ وسنگین وخانواده پسرمیگیرن شیربها هم بعضی ها میدن،هرکی ام نده مشکلی نیست 

کم کسری ام باشه هیچکس هیچی نمیگه الان بابای من اصلاکاری نداشت شوهرم چی میخره چجورمیخره چ مارکی میخره اصلا میخره یانمیخره درمورد زن داداشمم همینطور

هرچی کم وکسرداشت داداشم خودش کامل کرد کسیم چیزی نگفت

ولی امان ازخانواده ی شوهرم ،چون جاری بزرگترم خودش همه چی واوردا بود مادرشوهرم انتظارداشت منم همیطورباشم بااینکه جهیزیه ی جاریمم تکمیل نیست همچنان ک ۱۰سال میگزره به جاریمم میگه چرخ گوشت نداشتی ساعت نداشتی 

ولی درهرحال اگر موقع خاستگاری حرفی میزدن ک جهاز دادن براشون سخته من اصلا باهمسرم ازدواج نمیکردم 

مردی ک نتونه چندتاوسیله ی ساده بخره برای شروع زندگی پشیزی نمیارزه

تو شهر ما رسم اینم داریم که پدر دختر سیسمونی بده 😐من واقعا اینو درک نمیکنم پدر بچه چرا نباید براش س ...

اره این رسم وماام داریم ومن خیییلی بدم میاد ازش الانم باردارم حرف سیسمونی ک میزنم شوهرم خودشومیزنه ب اون راه 

ولی من دیگه کم اوردم نمیتونم دوباره بجنگم تابفهمونم وظیفه ی مردیه ک بچه رو ساخته ن بابای من 

انقد سرجهیزیه حرف شنیدم دیگه حوصلم نمیگیره 

بیچاره پدر دختر...سمت ما رسم اینه ک وسایل بزرگ وسنگین وخانواده پسرمیگیرن شیربها هم بعضی ها میدن،هرکی ...

ما رسم شیر بها هم نداریم بد میدونن 

بله منم اطرافم اینطوری دیدم 

که مادرشوهر میاد ببینه عروس چی آورده چه مارکی آورده 

که اگه جنس پایین باشه بکوبه سرش 

واقعا چقدربده چشم وهم چشمی....بیچاره پدر عروسمتاسفانه خیلیم دیدم اینجور مواقع خانواده پسر پررو ام می ...

😆😆والا اینجا خانواده های پسر خودشون هم خونه خوب اجاره می کنن یا می خرن کم پسرشون نمی ذارن ،مقصر خود خانواده عروس هستن می خوان تو چشم باشن بهترین ها رو می گیرن ،خدا نکنه چند تا دختر عقدی تو فامیل با هم باشن دیگه واویلاست 😐 دختر عموم همه چی عموم براش گرفت اخرم گریه می کرد تابلوفرش ابریشم برام بگیرید فامیل شوهرم همشون تابلو فرش و قالی چه ابریشم می گیرن ،عموی بد بختم مغازش رو فروخت براش تابلو فرش ابریشم ومبل انچنانی گرفت،  ۵ ماه بعد از عروسی ش عموم مرد خودش داشت می کشت می خواستم بگم تو همونی نبودی می گفتی اگه بر من تابلو فرش ابریشم نخری من عروسی نمی کنم 🤐

😆😆والا اینجا خانواده های پسر خودشون هم خونه خوب اجاره می کنن یا می خرن کم پسرشون نمی ذارن ،مقصر خو ...

وای😐😑خدابیامرزه عموتونو

چقدر بده این چشم وهم چشمی 😞

تازه خبر نداری خرج عروسی هم‌نصف نصف هست خرج عقد هم با خانواده عروس

😑باورمیکنی بعضیا خیلی ام راضیین ازین حرکت؟؟

مادرشوهرمن نه شام شب عقد داد ن حنابندون ن بله برون هییییچی چون انتظارداشت مابگیریم اونارم دعوت کنیم بافامیلاشون شام وناهار

مامهمون دعوت میکردیم همه میومدن شلووووغ مادرشوهرم ازترس یه شام وغذای ساده اصلا کسی ودعوت نمیکرد حتی خاهرشو 

البته اینم بگم برای من دیگه اعجوبه بود😂همه چیش عجیب غریبه