2777
2789
عنوان

چه بویی...😷

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 134 پست
😯

دلت شاد شه 😄 عوضشو در میاری 😄

آخه با اون بوها بنده میگرنم شدیدا درد می کنه ..😩

از شنیدن بوی غذای همسایه وقت و بی وقت ، عصبی میشم 😕 نمی دونم چرا 😕 دقیقا مثل حساسیت به صدای دهن (ملوچ مولوچ) موقع غذا خوردن😐

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
بوی پسرم  اوف عاسقشم اونقدر بوش کردم که خودش میاد بغلم  میگه بوم بکش خوشحال شی مامانی  ...

اخی چه بامزه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوخودا پسر بودم میگرفتمت خیلی دوست میدارم بانمکی😄😄

شانس منه دیه

یکی ازم خوشش اومد اونم دختر شد

😘

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بوي چاي دارچيني

بوي خاك بارون خورده

بوي بنزين

بوي لباس نو

بوي شامپو روي مو

عطر طبيعي تنش🙊🙊

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

😊😊

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
شما كه پست ميذاري حس مي كنم سحر دولتشاهيه واقعا ادم حس خوبي بهش دست ميده عكستو عوض نكن هرگز😅😅😅

خود سحرم عزیزم😂😂😂

منم خودم خیلی دوسش دارم 

خیلیا بهم می گن شبیه سحرم ولی خودم قبول ندارم فقط صورتم مثه سحر کشیده است

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
خدا نکنه چرا😯😯

ناجور گفتی😂

ببین ننه من از کلاس دو اطلاعات عمومیم بالا بوده  بپرس تا بگم  هر سوال نیم نمره

بوی وایتکس را با رسم شکل توضیح دهید😆

شانس منه دیه یکی ازم خوشش اومد اونم دختر شد 😘

انقدر قرمیدی خسته نمیشی؟

بوی عیدی  

بوی یاس 

بوی کاغذ رنگی 

بوی .. ‌‌......

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بوي چاي دارچيني بوي خاك بارون خورده بوي بنزين بوي لباس نو بوي شامپو روي مو عطر طبيعي تنش🙊🙊

تنه کی؟😆

ععععع آفریییین  من همیشه واسه خودم اسپند دود میکردم یه چادر میبستم کمرم فک میکردم عروسم  ...

چه باحال

منم تو دوره راهنمایی چادر نماز سفید می بستم به کمر عروس میشدم😂😂😂😂😂😂 البته بدون اسپند عروس کم توقعی بودم😂😂😂😂

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن