2777
2789
عنوان

چه بویی...😷

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 134 پست
😅😅😅 منحرف کج خیال😑😂

خیلی بوی ضایعیه.

از وقتی اون بو بهم خورده

دیگه از بوی وایتکس بدم اومده 😁😁😂😂😂

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی بارون

بوی گردن پسرم

بوی عطر همسرم

بوی عطر روسری مادرم

بوی حرم امام رضا ، بوی حرم امامان عسکرین

بوی حرم باب الحوائج ها

بوی حرم امام حسین و حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام

بوی حرم امام علی علیه السلام

بوی حرم حضرت معصومه سلام الله علیها

عطر همه حرم ها رو هم تهیه کردم🍃

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
عععععع من بو وایتکس بهم بخوره به جا چپ روبه راس راه میرم و برعکس  سابقه دنده عقبم داشتم

تو هم یاده همون میفتی راهتو گم میکنی😂

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
یعنی ب اون قضیه فکر میکنم؟تو بگو یک ثانیه ب دوران مدرسه من فکر کنم ب دانشگام فکر نمیکنم چ برسه مدرس ...

نه فکر نمیکنی. منم نمیکنم.

استرس الانت توی اون اضطراب قدیمیت نمود پیدا میکنه به شکل خواب میزنه بیرون

تو هم یاده همون میفتی راهتو گم میکنی😂

یااااا حضرت عباااس😲😲😲

میررووو علمداااااار😱😱😱

من مجردم خدایا توبههههه🙆🙆🙆🙆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بوی بارون بوی گردن پسرم بوی عطر همسرم بوی عطر روسری مادرم بوی حرم امام رضا ، بوی حرم امامان عسکر ...

همه این حرمارو رفتی؟😮

نکنه همسایه مایی😅 . ما دومیم  همیشه بهم میگه چقدر کدبانویی همیشه بوی غذات میاد

نهههه😂😂😂😂

من هنوزم غرورم اجازه نداده برم بهش بگم  

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
نه فکر نمیکنی. منم نمیکنم. استرس الانت توی اون اضطراب قدیمیت نمود پیدا میکنه به شکل خواب میزنه بیرو ...

اره اینو قبول دارم

ولی کاش میشد دیگه از این خابا ندید واقعا خیلی بده وقتی ام بیدار میشی تا چندین ساعت حالو احساست بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بوش خورده ک باردار شدی دیگه خوشبحالت😣😣

وای خاک به سرم