2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

81 بازدید | 10 پست

خیلی احساس تنهایی میکنم هیچکس رو ندارم پیامی نیس نوتیفی نیس زنگی نیس مگه پدر و مادرم بیرون باشم زنگ بزنن وسیله ای بگیر دانشگاهم میرم ترم اخرمه همه دنبال کارای خاله زنک بازی و صفحه گذاشتن پشت سر این و اون  فقط با یه نفر خیلی رفیقم مادرم و خواهرمم بیشتر نگران ازدواجمن (اخه تو شهر ما۲۲سال سن مناسبه اینو بسته به محیط و فرهنک محل زندگی گفتم)یه خواستگاریم دارم اما کاملا سنتی و فقط در حد همون ۴تا سوال جلسه خواستگاریه

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲ ماشالله خیلی جوون که کجاش دیره..

برا محل زندگی من دیره💔و همش سوال میپرسن همسالانم یا عقدن یا بچه دارن

منم خیلی تنهامبا دوستت چقد صمیمی؟

دوستم ساکن شهر دیگس برای دانشگاه میاد مگه همو داخل دانشگاه ببینیم یا اینجا که خونه داره برای طول ترم دوماهی یبار دعوتم کنه برم تو مجازیم قبلا زیاد ولی الان کمتر

حتی متاهل بشی فقط سالهای اول احساس تنهایی نداری بعدش تنها میشی

خانوادم مادرم و ابجیم فکر میکنن من دیر شده ازدواجم من توانایی رفتن رابطه ندارم باید سنتی ازدواج کنم اما این خواستگاری که دارم پدرم میگه سعی کن وقتی اومد همه سوالاتتو بپرسی نهایتا تو دو جلسه سرجنع بشه که جوابت چیه

الهیی پس بحث سر محل زندگیته، برات دعا میکنم دختر شوهرت ادم خیلی خوبی باشه

ممنونتم خواهشا با دا مهربونت دعا کن منم از این وضعیتم رها بشم