2777
2789
عنوان

با بی محلی یا مهربونی

143 بازدید | 20 پست

سلام.

ممنون میشم نظراتتون بگید.

یه آقایی هست که با من خیلییییی خوب بود یعنی رابطه ما زبانزد بود حالا یه مدته کلا تغیر کرده حضوری باهام خیلی مهربونه و هوامو داره اما توی مجازی کلا انقدر سرده مثل غریبه هل

ولی مطمئنم هنوزم دوستم داره چون با رفتاراش ثابت کرده

اما خب من خیلی دارم عذاب میکشم

حالا بنظرتون

کاربری دست چندین نفرههه

مثل خودش.........بی محلی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حالا بنظرتون من چجور باهاش رفتار کنم واینکه نمیشه قطع رابطه کنم اصلا.

بنظرتون بی محلی کنم؟؟

چجور باشم یه جور اونم از این رفتارم اذیت شه آدم شه🥺

کاربری دست چندین نفرههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل خودش.........بی محلی

آخه تو حضوری باهام خیلی خوبه بعد مجازی انقدر سرررررده قبلا اینجور نبود.

یه جوری دوست دارم اذیت شه از رفتارم ک بفهمه چه جور رفتار کنه

کاربری دست چندین نفرههه

آخه تو حضوری باهام خیلی خوبه بعد مجازی انقدر سرررررده قبلا اینجور نبود.یه جوری دوست دارم اذیت شه از ...

حضوری هم کاملا نرمال.............چرا اذیت شه؟؟؟؟؟؟اینجوری فکر میکنه خیلی مهمه..........بدتر میکنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

به نظرم بهش بگو از این رفتارش ناراحتی

دوست ندارم خودمو پیشش کوچیک کنم اخه برای ازدواج نیست یه جور دوست خانوادگی

منم خیلی وابسته شدم نزدیک ۲ ساله

کاربری دست چندین نفرههه

حضوری هم کاملا نرمال.............چرا اذیت شه؟؟؟؟؟؟اینجوری فکر میکنه خیلی مهمه..........بدتر میکنه

یعنی حضوری مثل خودش

مجازی هم مثل خودش سرد؟؟

کاربری دست چندین نفرههه

یعنی حضوری مثل خودشمجازی هم مثل خودش سرد؟؟

دقیقا......................اصلا بهش پی ام نده که سرد برخورد کنه

به نظرم بهش بگو از این رفتارش ناراحتی

بعد امروز دیگه خیلیی کلافه شدم از دستش

من براش یه کلیپ خوشگل فرستادم اون فقط یه گل 

با اینکه قبلا انقدر تشکر می‌کرد و خوب بود.

خیلی بهم بر خورد دیگه گفتم مثل خودش

کاربری دست چندین نفرههه

مرسی عشقم😍

اتفاقا بی تفاوتیتو ببینه بیشتر بهت میچسبه تا بخواهی تلافی کنی

اتفاقا بی تفاوتیتو ببینه بیشتر بهت میچسبه تا بخواهی تلافی کنی

همینکارو میکنم.

چند وقت دیگه میام میگم نتیجه رو

لامصبا لیاقت خوبی هم ندارن

کاربری دست چندین نفرههه

دوست ندارم خودمو پیشش کوچیک کنم اخه برای ازدواج نیست یه جور دوست خانوادگیمنم خیلی وابسته شدم نزدیک ۲ ...

هیچ فرقی نداره گاهی وقتا ادما رفتارای میکنن که نمیدونن بهتره باهاش درمیون بزاری مثلا بگی به شوخی دیگه مهربون نیستیااا