2777
2789
عنوان

عشق❤ یا توهم🤔

189 بازدید | 18 پست

بنظرتون عشق وجود داره تا حالا عاشق کسی شدین بدون هیچ توقعی فقط خودشو بخوای،،،؟؟؟؟یا کسی واقعا عاشقتون شده از ته دل دوست داشته باشه علائمش چیه چطور فهمیدین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله ۱۳ سالگی این اتفاق افتاد برام

پسره هیچی از خودش نداشت اما دیوونه وار میخواستمش

حیف بعد سالها عشق پنهونی فهمیدم عاشق یکی دیگست:)

با اینکه بهش نرسید اما حسم بهش کاملا خاموش شد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

هعی یادش بخیر چه دورانی بود💔هیچ دیگ کلا فقط بهش فک می‌کنی هر کاری می‌کنی از ذهنت بیرونش کنی نمیشه دوست داری همش ببینیش باهاش حرف بزنی و خیلی دوست داری بدونی حس اون چیه و برای خوشحالیش هر کاری می‌کنی🙂من که هیچ وقت نفهمیدم حس اون چی بود)) الان کلا از ذهنم رفته خودمم واقعا تعجب میکنم چرا وقتی میبینمش دیگ حسی ندارم بخدا قبلاً قلبم خیلی تند میزدم وقتی می‌دیدمش این چند سال نه اصلا حسی ندارم بهش خسته شدم دیگ چون هیچ وقت احساس شو نشون نداد منم ترجیح دادم فراموشش کنم... 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

اوم دوطرفس اما خانواده من راضی ب ازدواج ما نیستن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
امیدوارم منم ب اون بیحس شم دلم نمیخاد حس یطرفم ادامه داشته باشه💔

زمان می بره ولی میشه چون از یه جا به بعد دیگ خسته میشی کلا بیخیال همه چیز میشی مخصوصا اگه خودت بخوای صدرصد میتونی

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼