2821
2789
عنوان

زنگ بزنید

215 بازدید | 12 پست

خانمها لطفا همگی حتی آشناهاتون زنگ بزنید ۱۶۲ بعد قسمت پاسخگویی کارشناسان درباره اخراج اتبا ع ک خیلی زیاد شدند و اکثرشون خطرناک پیام بزارید و بگید به ریاست جمهوری بگن این افغان ها رو بریزن بیرون .اینطوری مشکل برق و آب حل میشه همینطور مشکل گرونی و خونه ها

امروز یه مشتری داشتم افغانی بود با اینکه پول لازم داشتم گفتم براش کار انجام نمیدم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلم اینه میگن اوناهم بی پناهن و انسانن ولی خب اونا ک کارگرای خوبی اند چرا تو کشور خودشون تلاش نمیکنن آخه؟ بعد میگن خودشون تو کشورشون جنگ و بدبختی هست ... نمیدونم من هم ایرانی ام و غرور ملیم اذیت میشه میفهمم افغانها کشورو غرق کردن کاش ناصرالدین شاه هول هرات را تقدیم روس ها نکرده بود تا الان افغانستان جزو ایران بود و از دیدن افغانها حالمون بد نمیشد

مشکلم اینه میگن اوناهم بی پناهن و انسانن ولی خب اونا ک کارگرای خوبی اند چرا تو کشور خودشون تلاش نمیک ...

جوونای مارو دارن بیکار میکنند .خونه های اجاره ای از دست اینا بدجور گرون شده

جوونای مارو دارن بیکار میکنند .خونه های اجاره ای از دست اینا بدجور گرون شده

داداشرخودم بخاطر حضور افغانیا بیکار شد ... ولی نمیدونم من دولت نیستم میترسم خدا ناراحت شه زمین مال خداست هرکسم تنگشه میتونه مهاجرت کنه 

داداشرخودم بخاطر حضور افغانیا بیکار شد ... ولی نمیدونم من دولت نیستم میترسم خدا ناراحت شه زمین مال خ ...

فکر کنم فقط زمین ایران مال خداست ک همشون اینجان

فکر کنم فقط زمین ایران مال خداست ک همشون اینجان

چون دولت هیچ کاری نمیکنه من هم میگم افغانستان جزو ایران نیست اینا مستقل شدن برن گم شن کشور خودشون ولی بازم میگم خب کسی دوس نداره کشورشو ترک کنه تا وقتی بدبخت نباشه 

چون دولت هیچ کاری نمیکنه من هم میگم افغانستان جزو ایران نیست اینا مستقل شدن برن گم شن کشور خودشون ول ...

آخه درسته از طالبان فرار کنند و بیان اینجا قتل و تجاوز انجام بدن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز