2777
2789

قبلا مطلقه بودم اما الان متاهلم، بستگی داره از چه شرایطی بخوای خارج بشی وزندگی بعد از طلاقت بی رو در وايسي قدر آرامش برات مياره،با خودت تعارف نداشته باش ،طلاق گرفتم ،چند سال بعد با یه پسر فوق العاده ازدواج کردم متاسفانه زیر یک سال از دنیا رفت ،سرم کلاهی گذاشتن و دارو ندارم و ازم گرفتن ،با لباس تنم برگشتم خونه ی اولم ،دوباره ازدواج کردم و خيلييييي خوشبختم ،کلا زن تتنها زندگی کردن نبودم موفق باشي

خدایا ازت ممنونم به زندگیم سرو سامون دادی ،من عاشقتم

دنیا به آخر نرسیده برات عزیزم

برو دنبال کار ،ولی محیطی هم باشه که احساس امنیت کنی

بعد پولتو هرطور دوست داری خرج کن

برو باشگاه ورزشی،کلاس هنری، برو دانشگاه تا مدارج بالاتر برو

تفریح با دوستات

نزار وقتت الکی هدر بره😊

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن هدف داشته باشی...درس..کار...منکه انگیزم خیلی بیشتر شده بود.بازم رفتم دانشگاه و تو رشته ای که همیشه دوست داشتم ادامه تحصیل دادم.رشته قبلیمو دوست نداشتم.کلا تصمیم گرفتم هر جور که دوست دارم زندگی کنم

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
نبیشتر احساس تنهایی گاهی عذابم میده تو این حسو نداری؟

نه اصلا.حتی وقتی خبر ازدواجشو شنیدم ناراحت نشدم.هنوزم همدیگرو گاهی میبینیم.اما چون خیلی بهم بدی کرد با نامردی طلاقم داد اصلا حسی بهش ندارم.من بخشیدمش و دوباره مثل یه ادم مجرد زندگیمو شروع کردم حتی خیلی خیلی بهتر از قبل.این حسایی که داری طبیعیه من اوایل این حسو داشتم ولی الان اصلا نه. مهم اینه تو خودتو به عنوان یه انسان دوست داشته باشی.قرار نیست با طلاق گرفتن از جامعه طرد بشی.تو هنوزم همون ادم قبلی فقط خودتو قبول داشته باش .خودتو دوست داشته باش اون وقت حس تنهایی نمیکنی

من از صمیم قلبم بعد از طلاق احساس خوشبختی میکردم.چون برادرهایی داشتم که تعصبات کور کورانه نداشتن.هیچ اختلالی تو رفت و آمدام ایجاد نشد.همیشه تشویقم میکردن.وقتی خانوادت پشتت باشن و حمایتت کنن دهن حرف مفت زت اطرافیان خود به خود بسته میشه.

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
من به خاطر خودم بخشیدم.از اون موقع اصلا برام مهم نیست کجاس چیکار میکنه.تازگیا شنیدم انگار با زن دومش ...

منم دوسش ندارم.

برام مهم نیس زندگیش چی میشه خواه خوشبخت خواه ن.

اما ب خاطر عمرم ک الکی سوزوندش نمیتونم ببخشمش.