2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بهم انگیزه و روحیه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست
چند درصد احتمال ضرر یا سود میدی؟

ضررش اینکه جنس فیک بهم بندازن.یعنی باید دقتم رو ببرم بالا.واقعیت اینکه میدونم اولش قرار یه مقدار ضرر کنم.و باید سعی کنم این ضرر رو به حداقل برسونم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اصلا یادم نبود.واقعیتش دیگه نمیخوام برا کسی کار کنم

اتفاقا اینجا براز خودت کار میکنی

میتونی بیایی بهت آموزش بدم

استاد بشی

خودت مجسمه سازی کنی

اونم یک روزه استادت میکنم کار آسونی هست و پردرامد

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی
مگه الانم میشه؟چندسال پیش میدیدم این کار رو میکردن ولی یه مدت خیلی سفت و سخت جلوش رو گرفته بودن.

برا هر جنسی یه حداکثر میزانی میتونی خارج کنی.البته بعضی چیرام خب ممنوعه وارد کردن یا حتی خارج کردنشون.به دوستانم عرض کردم.باید پکیج درست کنی و ببری و یه پکیجم از اون ور بیاری.این پکیجا باید با دقت انتخاب بشن.مثلا دارو رو به اندازه یه نفر در قالب مصرف شخصی میتونی بیاری

ضررش اینکه جنس فیک بهم بندازن.یعنی باید دقتم رو ببرم بالا.واقعیت اینکه میدونم اولش قرار یه مقدار ضرر ...

هر کاری اولش ضرر داره مخصوصا اینکار که اگه بگیره خیلی سود داره 

خودتو برای ضرر آماده کن و اینکه صبر داشته باش توی کار

هر کاری اولش ضرر داره مخصوصا اینکار که اگه بگیره خیلی سود داره خودتو برای ضرر آماده کن و اینکه صبر د ...

درسته.یه جورایی باید آزمون و خطا کرد