آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱
آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
مردانه مردانه دیگ عکس نمیخاد😂 حالا آخر هفته عقدی دعوتیم دوماه دیگ عروسی موندم چه لباسی بپوشم به نطر ...
هیکلت اگر خوبه لباس مجلسی جذب مشکی آرایش ساده با رژ قرمز خیلی قشنگ میشه بنظرم