2777
2789
عنوان

کابینت

354 بازدید | 3 پست

سلام دوستان کابینت طرح دو پله سفارش دادم گفتم همه رو سفید های گلاس بزنه فقط ستون دکور و پله دوم توسی روشن راه راه مات باشه و کافی بار هم گفتم طرح چوبی بزنه بنظرتون این ترکیب رنگ بعد ها دل و نمیزنه ؟! دو دلم بگم کامل سفید یا نه ! و اینکه کافی بار رنگ چوبی می‌خوام رنج دیگه دوست ندارم ... ممنون میشم نظر بدید 🙏

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...

کافی یارت چرا رنگش متفاوته؟

و اینکه هایگلاس براق با مات اصلا خوب دیده نمیشه با توجه به تجربه من

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کافی یارت چرا رنگش متفاوته؟و اینکه هایگلاس براق با مات اصلا خوب دیده نمیشه با توجه به تجربه من

چون از رنگ چوبی خوشم میاد بنظرم خاصتره برا کافی بار ولی برا توی کار دوست ندارم چوب استفاده کنه وگرنه میشد پله هارو ست کرد باهاش من کابینت قبلیتم طرح چوب بودن واسه همون کلا می‌خوام رنگ خونه رو عوض کنم به سمت سفید و رنگای روشن 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکیبش منطقیه چون سفید همیشه تمیز و شیکه و رنگ چوبی هم گرما میده به فضا. فقط حواست باشه تون چوبی کافی‌بار زیاد تیره نباشه که تضادش با توسی و سفید تند نشه.

می خواهی اطلاعات بیشتری را مشاهده در مورد کابینت دو پله به سایت کابینت گارنی برو در بخش مقالات یک مقاله خوب راجب این موضوع دارد