gharinpa مدیر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 50 پست سلام این تاپیک شعر هست ولی ..شاعر خودتون هستید خودجوش هرشعری جاری شد بزارید اینجا استفاده کنیم🫶❤️بیشتر جنبه سرگرمی داره،میتونه طنز باشه یا جدی هر مدل که دوس دارید😁🫶🌹 من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین 1403/06/20 | 18:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ihmk عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 895 همش نگو نمیام همش نگو نمیخام دیگه سخته برااااام دیگه سخته برااااام😁😁 خودن# صدام کن که دوباره بشم عاشق عاشق برم با یه اشاره بیام با یه اشاره یه اشاره یه اشاره هایده# خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
mehdi2025 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 3352 ما را نه غم ننگ و نه اندیشه نام استدر مذهب ما مذهب ناموس حرام است چشم ها را بر ناموس دگر ننهادندر مکتب ما این مرام استاینم بیت بعدیش خوبه؟
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 صدام کن که دوباره بشم عاشق عاشق برم با یه اشاره بیام با یه اشاره یه اشار ... همش با یه اشاره مو مو مو مو مو مو مو مو مو سوختوم مو برشتوم که دیشو نومه نوشتومسلام من به تو یار قدیمیخودم# ــترکیبی من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 چشم ها را بر ناموس دگر ننهادندر مکتب ما این مرام استاینم بیت بعدیش خوبه؟ بله طبع شعر خوبی دارید من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
ihmk عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 895 همش با یه اشاره مو مو مو مو مو مو مو مو مو سوختوم مو برشتوم که دیشو نومه نوشتوم سلام من به ت ... سلام من به تو یار قدیمی منم همون هوادار قدیمی ..... هایده# خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
mehdi2025 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 3352 همش نگو نمیامهمش نگو نمیخامدیگه سخته برااااامدیگه سخته برااااام😁😁خودن# همیشه اونو خواستم از خدام شب و روز دعا کردم مدام خدا کنه همیشه بمونه برام کسی نتونه کنه از اون جدام
ihmk عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 895 به گمونم دل تو جای دیگست دل تو پیش یه رسوای دیگست هایده# خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
ihmk عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 895 میگفتی بی تو هیچم با من بمون همیشه نباشی من میمیرم گل بی گلدون نمیشه چه اشتباهی کردم حرفاتو باور کردم گوگوش# خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیمدولت صحبت آن مونس جان ما رابس من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
mehdi2025 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 3352 بله طبع شعر خوبی دارید طبع شعر خوبی دارید توی نی نی سایت یاری دارید اینجا همه ول میچرخند اما معلومه شما کاری دارید 🤣🤣🤣
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 همیشه اونو خواستم از خدام شب و روز دعا کردم مدام خدا کنه همیشه بمونه برام کسی نتونه کنه از اون جدام مصلحت دید من آن است در این ویرانیدست در پوسته ای پوچ کنیم طوفانیکه اگر بابت هر آسیبیلطف ایزد طلبیم جای تلاشی آنی#خودم من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 به گمونم دل تو جای دیگست دل تو پیش یه رسوای دیگست هایده# تو که کیمیافروشی نظری به حال ما کنکه بضاعتی نداریم و فکنده این دامی من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
پاییزاکسو عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 930 توبه کردم که قلم دست نگیرم هرگزتا الان هفتمی اش در گرو ۱۰تا شد😁😁😁😁@پاییزاکسو در سکوت شبببب خانه عربده زد اما تو نشنیدی دل به پایت افتاد بعد تو عمرا هرگز آدم نشومممآشنای من، من غریبم با تو با دله خیابان ها من غریبم اها بعد تو عمرا هرگز آشنا نشووووم
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 طبع شعر خوبی دارید توی نی نی سایت یاری دارید اینجا همه ول میچرخند اما معلومه شما کاری دارید 🤣🤣🤣 دور باد از همه ول ولینی نی سایت هست جای همدلی😁😁همه دوست ما هستن و محترمنیست جای شک در این مهم من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
mehdi2025 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 3352 مصلحت دید من آن است در این ویرانیدست در پوسته ای پوچ کنیم طوفانیکه اگر بابت هر آسیبیلطف ایزد طلبیم ج ... لطف ایزد، تنهایی،، شما را نرهد از شب طوفانی سعی وتلاشو کوشش باید کرد تا که آباد شود ویرانی