gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 عنوان مشاعره 281 بازدید | 50 پست سلام این تاپیک شعر هست ولی ..شاعر خودتون هستید خودجوش هرشعری جاری شد بزارید اینجا استفاده کنیم🫶❤️بیشتر جنبه سرگرمی داره،میتونه طنز باشه یا جدی هر مدل که دوس دارید😁🫶🌹 من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین 1403/06/20 | 18:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ihmk عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 895 بی آنکه بیاید سخنی بر لبناگفته مرا میشنوی یا رب#خودم احسنتتت خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
ihmk عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 895 من چون شعر بلد نیستم یه تیکه از اهنگ مورد علاقم رو وصف این روزای زندگیم میگم :تو اون کوه بلندی/ که سرتاپا غروره/ کشیده سمت خورشید/ غریب و بی عبوره/ تو تنها تکیه گاهی/ برای خستگی هام/ تو میدونی چی میگم تو گوش میدی به حرفام/#گوگوش خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 میشه یه تیکه از اهنگ باشه؟ 😂 هر چی میتونه باشه عزیز من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 من چون شعر بلد نیستم یه تیکه از اهنگ مورد علاقم رو وصف این روزای زندگیم میگم :تو اون کوه بلندی/ که س ... ما را نه غم ننگ و نه اندیشه نام استدر مذهب ما مذهب ناموس حرام است من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
ihmk عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 895 ما را نه غم ننگ و نه اندیشه نام است در مذهب ما مذهب ناموس حرام است زخمی تر از همیشه از درد دل سپردنسرخورده بودن از عشقدر انتظار مردنبا قامتی شکستهاز کوله بار غربتدر جستجوی مرهمراهی شدن زیارترفتم برای گریهرفتن برای فریادمرهم مراد من بودکعبه تو رو به من دادگوگوش# خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 توبه کردم که قلم دست نگیرم هرگزتا الان هفتمی اش در گرو ۱۰تا شد😁😁😁😁@پاییزاکسو من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 زخمی تر از همیشه از درد دل سپردنسرخورده بودن از عشقدر انتظار مردنبا قامتی شکستهاز کوله بار غربتدر جس ... در من انگار کسی در پی انکار من استاین غم انگیز ترین حالت منکر شدن است#خودم من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
mehdi2025 عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 3352 بی آنکه بیاید سخنی بر لبناگفته مرا میشنوی یا رب#خودم اینجا همه غصه وغم وتنهایی دارند شوهر ومادرشوهر همه را انداخته اند در تب اینم بیت دومش و من گفتم تکمیل بشه
ihmk عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 895 در من انگار کسی در پی انکار من است این غم انگیز ترین حالت منکر شدن است #خودم حالا که دست گلدون به ساقه گل رسیده حالا که عطر اشتی تو خونمون پیچیدهحالا که خوب میدونی دلم هواتو کرده حالا که بغض و کینه پاشو کنار کشیده هایده# خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 اینجا همه غصه وغم وتنهایی دارند شوهر ومادرشوهر همه را انداخته اند در تب اینم بیت دومش و من گفتم تکم ... ممنونم😁🙏 من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
gharinpa مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2838 حالا که دست گلدون به ساقه گل رسیده حالا که عطر اشتی تو خونمون پیچیده حالا که خوب میدونی دلم ... همش نگو نمیامهمش نگو نمیخامدیگه سخته برااااامدیگه سخته برااااام😁😁خودن# من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین