2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میگه تموم کنی میرم خودم میکشم قرص ب.....ج داره

خوب مسخرت کرده توام مث بچه ها باورکردی خودکرده را تدبیرنیست خودت خواستی که به این حال بندازتت اگه یه ذره برای خودت ارزش قائل میشدی بی ارزشت نمیکرد انقد الانم هرکی اینجا یه چیزی میگه تومیگی وای نمیدونم وخودت فحش میدی ولی دراخرهمه حرفارو فراموش میکنی و میری ادامه رابطه با اون دیونه پس خودتی که میخوای این زندگیو دیگه تاپیک زدنت چیه

شیر مادرت حلالتخدا امواتتو رحمت کنهشوهرمنم خیلی وضع مالیش خرابهولی همین ک دوستم دارهعاشق من و بچه و ...

باور کن یه شاخ گل این ادم ازشش از صدتا هدیه گرون قیمت کسی که اخلاق نداره بهتره چون دوست داره واقعا تعهد داره محبت داره عشق داره

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
۶ سال کم نبود چطور فراموشش کنم اگه بره از زندگیم با مرده فرقی ندارم 😢

از بس بیکاری خودتو سرگرم کن باشگاه سرکار دانشگاه بیرون با دوستات‌مهمونی گردش سفر برو انقد برنامتو شلوغ کن ک با خستگی شب بیای بخوابی و اصلا به یادش نیوفتی یوگا برو مدیتیشن کن پیش مشاور برو و سعی کن یه پارتنر بهتر پیدا کنی البته نه خیلی سری بعد از طی حداقل یکسال ک فراموش کرده باشی ...

از بس بیکاری خودتو سرگرم کن باشگاه سرکار دانشگاه بیرون با دوستات‌مهمونی گردش سفر برو انقد برنامتو شل ...

مرسی ازت اره این بار دیگه حتما تمومش میکنم  خیلی حرفات بهم آرامش داد و جرات داد واقعا حرفات هزار تا لایک داره ایشالله از خدا هر چی میخوای بهت بده خدا دلت شاد کنه🌹

از بس بیکاری خودتو سرگرم کن باشگاه سرکار دانشگاه بیرون با دوستات‌مهمونی گردش سفر برو انقد برنامتو شل ...

تموم میکنم ولی تا اخر عمرم مجرد می مونم چون عاشقش بودم ممنون از راهنماییات خیلی مهربونی 🌹

شیر مادرت حلالتخدا امواتتو رحمت کنهشوهرمنم خیلی وضع مالیش خرابهولی همین ک دوستم دارهعاشق من و بچه و ...

خدا روشکر که عاشقت و باهات مهربونه ولی لازم نبود تو تاپیک من یاداوری کنی و بهم طعنه بزنی 

دیروز تو تاپیکم بهم طعنه زدی و خداروشکر کردی شوهرت باهات خوبه ولی بدون که پوله که خوشبختی میاره نه محبت خشک و  خالی ر...ل من بااینکه عصبی و زود جوش هست  ولی خداروشکر مشکل مالی ندارم اره عزیزم آدما نون دلشون میخورن یادت باشه تو تاپیک کسی طعنه نزنی برو خوش باش بدون پول خوشبختی نیست.....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز