2777
2789
عنوان

چرا چرا

59 بازدید | 7 پست

چرا وقتی درآمد خوبی ندارین اخلاق خوبی ندارین نمیتونین برای بچه تون رفاه و آرامش تهیه کنین چرا بچه دار میشید که فقط حسرت بذارید تو دلش فقط ناامیدی و غم بذارید تو دلش چرا واقعا دردتون چیه 

چون واقعا همع چیز پوله

وقتی بی پولی اعصابم نداری

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

منم کاملا هم عقیده ی شما هستم وقتی هم بیانش میکنم کلی علیهم جبهه میگیرن که رزق بچه رو خدا میده 

من خودم تو خانواده ی معمولی بزرگ‌ شدم اصلا یه روز از نوجوانی و جوانیم لذت نبردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کاملا هم عقیده ی شما هستم وقتی هم بیانش میکنم کلی علیهم جبهه میگیرن که رزق بچه رو خدا میده من خو ...

منم الان مزخرف‌ترین دوران نوجوونی رو دارم همه میگن بهترین دوران زندگیه کدوم بهترین دوران من که فقط دارم بدبختی میبینم کو بهترین دوران همین حرفای چرت و پرت رو میگن کلی آدم رو بدبخت میکنن 

منم الان مزخرف‌ترین دوران نوجوونی رو دارم همه میگن بهترین دوران زندگیه کدوم بهترین دوران من که فقط د ...

درکت میکنم با تمام سلول های بدنم 

زمانی که همه بقول شما جوونی میکردن و خوشگذرونی با دوستاشون با پول و ...

من فقط سرکار بودم با وجود یک خانواده ی خیلی مذهبی و سخت گیرررر و از طرف جامعه تحقیر میشدم 

الان اون آسیب روانی که اون زمان دیدم هیچوقت خوب نمیشه مگر با انتقام

درکت میکنم با تمام سلول های بدنم زمانی که همه بقول شما جوونی میکردن و خوشگذرونی با دوستاشون با پول و ...

خانواده منم خیلی مذهبی هستن منو اصلا بیرون تنهایی نمی‌ذارن برم خودشونم باهام نمیان بریم بیرون فقط تو یه اتاق تاریک نشستم عمرم الکی داره میگذره حتی رشته مورد علاقم رو هم نتونستم برم بخاطرشون همسن سالام رو که نگاه میکنم احساس میکنم بینشون غریبم تا حالا یه دونه دوست هم نداشتم خسته شدم از این زندگی تکراری و بی معنی 

خانواده منم خیلی مذهبی هستن منو اصلا بیرون تنهایی نمی‌ذارن برم خودشونم باهام نمیان بریم بیرون فقط تو ...

منم هر چی دوست داشتم تو اون دوران میپرید میرفت چون به لطف خانواده ی عزیزم یا نباید میرفتم بیرون باهاش یا اگه میرفتم باید یه ساعته برمیگشتم