2777
2789
عنوان

ماجرای زن داداشم و دوست پسرش

1141 بازدید | 29 پست

داداشم با زن داداشم نامزد بودن عقد کرده بودن بعد داداشم متوجه شده بود که اون با دوست پسر سابقش حرف میزنه بعد به ما گفت و گفت که غیرتش اجازه نمیده با زن داداشم عروسی کنه و میخواد طلاق بگیره ولی مدرکی نداشت که ثابت کنه اون با دوست پسرش در ارتباطه بعد با زن داداشم سرد شده بود ماه ها بهش زنگ نمیزد پیام نمیداد خانواده اونم شاکی بودن میگفتن چرا داداشم اینجوری میکنه برای همین رفتن درخواست نفقه دادن بعد مهریه رو گذاشتن اجرا تا یکی دو ماه وضعمون اینجوری بود منم به زن داداشم خیلی اعتماد داشتم میگفتم اون این کارو نمیکنه چند وقت پیش محرم دیدمش بهم گفت دروغ میگن من وجدانم قبول نمیکنه با وجود شوهر دوست پسر داشته باشم و همینجور حرفا...

تا اینکه امروز داداشم تو بیرون با دوست پسرش دیدتش بعد زنگ زده معمور بیاد وای باورم نمیشه دختره آنقدر بی حیا بوده که به جای اینکه خجالت بکشه داشته دست داداشمو گاز می‌گرفته تا فرار کنه ولی داداشم زرنگی کرده سویچ پسره رو برداشته نتونن فرار کنن ازشون عکس گرفته مردمم جمع شدن دورشون کلی دختره و پسره رو فوش دادن بابای زن داداشم خیلی آدم خوبیه و این موضوع رو نمیدونسته بابام بهش زنگ زده گفته این چه دختریه بزرگ کردی اونم گفته دوست پسر زن داداشمو میکشه فردام میخوایم بریم شکایت کنیم

من خیلی ناراحتم که ازش مقابل خانوادم طرفداری کردم و انقدر باورش داشتم😢💔

به نظر شما حکم قاضی چیه

ان شالله هرچی خیره پیش بیاد

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

طلاق نهایت چندتام شلاق بگه که با پول میخرن همین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ناراحت کنندست 😕

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

چیز خاصی نخواهد بود چون حین رابطه ک ندیدن البته اینجوری فکر میکنم و الحمدلله تجربه ایی ندارم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

سلام ترکیه😂

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

هندی شد

نه بابا اونا عاشقن 

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

مهریه بهش میرسه؟

بله

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

والله چی بگم خدایا آبرومون روخودت حفظ کن🤲🤲🤲

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف