داداشم با زن داداشم نامزد بودن عقد کرده بودن بعد داداشم متوجه شده بود که اون با دوست پسر سابقش حرف میزنه بعد به ما گفت و گفت که غیرتش اجازه نمیده با زن داداشم عروسی کنه و میخواد طلاق بگیره ولی مدرکی نداشت که ثابت کنه اون با دوست پسرش در ارتباطه بعد با زن داداشم سرد شده بود ماه ها بهش زنگ نمیزد پیام نمیداد خانواده اونم شاکی بودن میگفتن چرا داداشم اینجوری میکنه برای همین رفتن درخواست نفقه دادن بعد مهریه رو گذاشتن اجرا تا یکی دو ماه وضعمون اینجوری بود منم به زن داداشم خیلی اعتماد داشتم میگفتم اون این کارو نمیکنه چند وقت پیش محرم دیدمش بهم گفت دروغ میگن من وجدانم قبول نمیکنه با وجود شوهر دوست پسر داشته باشم و همینجور حرفا...
تا اینکه امروز داداشم تو بیرون با دوست پسرش دیدتش بعد زنگ زده معمور بیاد وای باورم نمیشه دختره آنقدر بی حیا بوده که به جای اینکه خجالت بکشه داشته دست داداشمو گاز میگرفته تا فرار کنه ولی داداشم زرنگی کرده سویچ پسره رو برداشته نتونن فرار کنن ازشون عکس گرفته مردمم جمع شدن دورشون کلی دختره و پسره رو فوش دادن بابای زن داداشم خیلی آدم خوبیه و این موضوع رو نمیدونسته بابام بهش زنگ زده گفته این چه دختریه بزرگ کردی اونم گفته دوست پسر زن داداشمو میکشه فردام میخوایم بریم شکایت کنیم
من خیلی ناراحتم که ازش مقابل خانوادم طرفداری کردم و انقدر باورش داشتم😢💔
به نظر شما حکم قاضی چیه