اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم بهترین چیز جوش شیرینه وقتی ازحمام در اومدی توی یه ظرف دردارمقداری جوش بریز ووقتی هنوز بدنت خیسه دوتا انگشتت روبزن روی جوش شیرین و بمال زیر بغلت وپخش کن ولی زیر بغل خشک نباشه و لباساتو بپوش عالیه ضرر هم نداره
من تو بله یه تبلیغ پودر عرق گیر دیدم، خیلی تعریف کردن، خانومه گفت گیاهی و از کف دریا و نشاسته ذرت درست شده. من یه سری گرفتم. واقعا به نظرم خوبه. دیگه عرق اصلا بو نمیده. انشاالله که ضرر هم نداشته باشه. خانومه گفت باید با کرم مرطوب کننده قاطی کرد و بعد حموم به زیر بغل زد. زاج و سنگ مرداب رو شنیدم سرطان زاست.