2777
2789
عنوان

عروسی نگرفتن

1781 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کیا بدون عروسی رفتن سر زندگیشون ؟ آیا پشیمون شدید یا نه ؟ 

تعداد رای : 14
نظرسنجی
بدون عروسی خوبه
3
21%
با عروسی خوبه
11
78%
بستگی به خودت داره چقدر برات مهمه من بدون عروسی و بشدت پشیمونم چون از اول برام مهم بود خیلییی اما دو ...

درسته البته آتلیه و عکس رفتیم گرفتیم ولی عروسی نگرفتیم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

درسته البته آتلیه و عکس رفتیم گرفتیم ولی عروسی نگرفتیم

هزینه کامل برا لباس و آرایشگاه دادی؟ من هیچی حتی سرویس هم نخریدن برام 

عقدت چجوری بود جشن داشتی؟ سرویس گرفتن برات؟ خونه خریدین که عروسی نگرفتین

هزینه کامل برا لباس و آرایشگاه دادی؟ من هیچی حتی سرویس هم نخریدن برام عقدت چجوری بود جشن داشتی؟ سروی ...

آره یه لباس عروس واسم خریدن و آرایشگاه هم رفتیم ولی جشن خانواده خودمو و پسره فقط بودن ،  ولی عقد بابام واسم تالار گرفت اونم با مهمون کم ،، خب همسرم خوبه واسم سرویس طلا هم دو تا گرفت و یه زمین هم خریدیم هنوز خونه نتونستیم بگیریم منتظریم فروش بره زمینه و الان ساکن خونه سازمانی هستیم همسرم دکتره، ولی در کل فامیلای بابام چون عروسی نگرفتن همش مسخره میکنن فکر میکنن خودشون عروسی گرفتن خیلی خوشبخت شدم این موضوع فقط رو مخمه و ناراحتم میکنه عروسی هاشونم آن چنانی نبودا ولی چون عروسی گرفتن همش سرکوفت میکنن 

آره یه لباس عروس واسم خریدن و آرایشگاه هم رفتیم ولی جشن خانواده خودمو و پسره فقط بودن ، ولی عقد باب ...

خب شما که میتونستید چرا عروسی نگرفتید جای یکی از سرویس ها یه عروسی مختصر می‌گرفتید 

ما هم یه زمین تونستیم بگیریم و خودمون مستاجریم سرویس هم شوهرم نگرفت بجاش زمین زد به نام من گفت جای طلات اما هرچی حقوقش مازاد باشه میده برام طلا ینی میده بهم میگه برو برا خودت طلا بخر هرکاری دوس داری بکن آما عروسی بدجور تو دلم عقده شده  دوس دارم بگیرم 

خب شما که میتونستید چرا عروسی نگرفتید جای یکی از سرویس ها یه عروسی مختصر می‌گرفتید ما هم یه زمین تون ...

چون عمو و عمه هام موقع عروسی ما با بابام قهر کردن، اصلا داستان از اینجا شروع شد که بابام واسه خواستگاریم بهشون نگفت اونا هم چون اهل فضولی و دخالت بودن باید توی انتخاب شوهر من یه نقشی داشتن یه بابام نگفت بهشون بعد اونا کلا دیگه بعد عقد بابامو گذاشتن کنار و برای عروسی ما هم نتونستین کسی رو دعوت کنیم و الان اومدن با بابام دوست شدن که خودشون عروسی بچه هاشون تنها نمونن اون موقع اینجور شد که نتونستیم عروسی بگیریم و من غصه خوردم بخاطرش ،  خب خداروشکر زمین به نامت زد و هر موقع هم تونستی طلا بگیر اگه هم موقعیتش پیش اومد سالگرد ازدواج بگیر 

چون عمو و عمه هام موقع عروسی ما با بابام قهر کردن، اصلا داستان از اینجا شروع شد که بابام واسه خواستگ ...

چه بی شعور البته میدگفعممت ها چون دقیقا برا منم یه همچین جریانی بود چون بابام به کسی نگفت باهام ن هنه بد شدن جوری ک گفتم برام مهم نیست برا عروسی هیچ کدومو دعوت نمیکنم کارای عروسی هم کردیم اما یه ماه قبل عروسی مادربزرگ شوهرم فوت کرد و طرف شوهرم نذاشتن عروسی بگیریم هنه مخارج هم با خودمون بود سر این باهاشون قطع رابطه کردم چون هیچ کمکی بهمون نکردن. شما کی رفتید آتلیه تازگیا یا حرف قبلا!؟ چرا لباس عروستو خریدی اونم وقتی عروسی نمیخوای بگیری اجاره میکردی 

چه بی شعور البته میدگفعممت ها چون دقیقا برا منم یه همچین جریانی بود چون بابام به کسی نگفت باهام ن هن ...

مادرشوهرم گفت دلم نمیاد لباس عروسی نداشته باشی ولی خب بخاطر فامیلای بابام عروسی خودمونی گرفتیم،  نه همون روز جشن رفتیم آتلیه ،، خوب گفتی بی‌شعور واقعا هم بیشعورن ،، ولی تو هم برو آتلیه یه لباس اجاره کن یادگاری میمونه من فقط میدونم چون دیگه ارزش نداره حتی الان که اونا بازم برگشتن سمت بابام عروسی بگیرم به یه سری آدم مفت خور شام عروسی بدم واقعا خوشم اومد عروسی نگرفتم ولی توی مهمونی همش حس میکنن خیلی خوشبخت شدن خودشون که عروسی گرفتن و گند زدن به عروسی ما 

مادرشوهرم گفت دلم نمیاد لباس عروسی نداشته باشی ولی خب بخاطر فامیلای بابام عروسی خودمونی گرفتیم، نه ...

شما خب میگید یه جشن خودمونی با لباس عروس گرفتید دیگه همون عروسیه ولی جمع جگر تر چند نفر بودن مل مهمونات

آره برا من طرف شوهرم و طرف خودم کلااا بی شعورن هرچی به شوهرم میگم گند زدن کلی بهمون ضرر زدن بگو حالا ک کنسل کردید کمک بدید جشن جمع جور بگیرم شوهرم نمیگه منم منم های خودش براش مهم تره تا عقده عروسی من

خوبه باز تو دلت نموند من دلم میخواد یه جمع خودمونی بود حداقل کلی میرقصیدم

اگه تونستی و خیلی دلت خواست یه سالگرد ازدواج مختصر هم میتونه قشنگ باشه 

هر موقع هم حامله شدی حتما آتلیه بارداری برو دیگه