mahvashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 951 عنوان آموکسیسیلین 78 بازدید | 9 پست خانم های گل گلوم از دیشب درد می کنه آموکسیسیلین ۵۰۰ بخورم از سرما خوردگی جلوگیری می کنه ؟ آخه نوزاد دارم می ترسم ازم سرما بخوره 1403/06/20 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elmay عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1198 اره منم از دیشب نمیتونم هیچی بخورم😑تاپیک منم نظر بده لطفا گلم
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 105965 بدون تجویز پزشک دارو نخور شربت آبلیمو عسل بخور آب نمک غرغره کن دمنوش گرم بخور الحمدلله رب العالمین ...
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11540 بخور قرص سرماخوردگی بزرگسال هم اگ داری بخور پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
boshra_goli عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 20889 آموکسی چرک خشک کنهمیتونی سرما خوردگی عبیدی بخوری آب نمک غرغره کن و دمنوش اویشن بخور متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 بخور قرص سرماخوردگی بزرگسال هم اگ داری بخور توی شیردهی مشکلی نداره؟ آخه من هروقت رفتم دکترنهایتایه ناپروکسن بایه ویتامین cدادن بهم گفتن بقیه داروهامناسب دوران شیردهی نیست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mahvashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 951 توی شیردهی مشکلی نداره؟ آخه من هروقت رفتم دکترنهایتایه ناپروکسن بایه ویتامین cدادن بهم گفتن بقیه دار ... اخه بعد زایمان بهم سفیکسیم دادن فکر نکنم مشکلی داشته باشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 اخه بعد زایمان بهم سفیکسیم دادن فکر نکنم مشکلی داشته باشه سفیکسیم فرق داره هرآنتی بیوتیکی واسه یه نوع عفونت خوبه بعضی ازآنتی بیوتیک هاشیرروخشک میکنن بهتره سرخوددارونخوری راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mahvashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 951 سفیکسیم فرق داره هرآنتی بیوتیکی واسه یه نوع عفونت خوبه بعضی ازآنتی بیوتیک هاشیرروخشک میکنن بهتره سرخ ... اخه مشکل دارم نمی تونم برم دکتر متاسفانه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 اخه مشکل دارم نمی تونم برم دکتر متاسفانه پس سرخوددارونخورداروهای گیاهی بخورتاهروقت تونستی بری دکتر راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤