2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برای داگز بدون تون خریدن میشه به ولت انتقال داد؟!

آره

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان بزنم به تونکیپرم وصل کنم واریز میشه ؟!به‌نوبیتکس وصل نمیشه نه ؟!

بعد از اختلال توی شبکه تون، این ۲ تا مورد زیر آمد:

نگاه کنین ۲ تا گزینه داشت:

1️⃣ برداشت سریع طی ۷۲ ساعت ⬅️ حدود ۱ و خورده ای درصد از تعداد داگزها کم می کرد.

2️⃣ برداشت کند طی ۳ هفته ⬅️ رایگان 

✅️ این گزینه اول فکر کنم دیشب آخرین وقتش بود.

شما از گزینه دوم استفاده کنین.

قبلش ولت تونکیپرتون رو وصل کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بعد از اختلال توی شبکه تون، این ۲ تا مورد زیر آمد:نگاه کنین ۲ تا گزینه داشت:1️⃣ برداشت سریع طی ۷۲ سا ...

الان ولت رو به داگز وصل کنم واریز میشه بعد دو هفته ؟!

بعد از اون از تونکیپر به نوبیتکس بزنم؟!

درسته ؟!

Sorry ...i don't care about that.

الان ولت رو به داگز وصل کنم واریز میشه بعد دو هفته ؟!بعد از اون از تونکیپر به نوبیتکس بزنم؟!درسته ؟!

بعد از ۳ هفته گفتن میاد توی تونکیپر

آره.

مرسی عزیزم آخه یکی بود می‌گفت میخرم ازت ولی شماره تلم رو میخواست ترسیدم کلاهبرداری باشه

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

کلا اعتماد نکنین.

کسی ک دو تا اکانت برا همستر داره

دو تا ولت تو تونکیپر بسازه ب اونا انتقال بده؟؟؟

بعدا مشکل پیش نمیاد؟ 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
2827
2791
2779
2792