2777
2789
وای خودااا سه ساعت چقدر کم میای سایت

😅😅😅قبلا حساب کاربری نداشتم فقط برا پیدا کردن جواب سوالام تاپیکای مربوط رو میخوندم، الان دیگه ماشالا یه مشاوری شدم برا خودم🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط باید حساب کنم چند ساعت نیستم 😂

من خیلی اینجا اومدنمو کم کرده بودم ولی نمیشه یه وقت یکی ریپ میزنه یکی پیام میده یکی کارم داره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دائمی و پشت سر هم نیستم هیچوقت‌. بین کارام گهگاهی یه نگاهی می ندازم.‌ برای همین گاهی از جواب دادن به بعضی تاپیکا پشیمون می شم. چون ملت تا فردا سوال می پرسن.  مخصوصا وقتی درباره ی یه محصولی چیزی می گی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
دائمی و پشت سر هم نیستم هیچوقت‌. بین کارام گهگاهی یه نگاهی می ندازم.‌ برای همین گاهی از جواب دادن به ...

الان من دیشب توی یه تاپیکی کامنت گذاشتم حدود ۲۷۰ تا لایک تا الان خوردم 🥴

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

تقصیر خودته‌. می خواستی حرف خوب نزنی!

آخه من با لایک هیچوقت مشکل ندارم

تو اینجا که نه اینستا بالای ۱۰۰۰ تا هم کامنتم لایک خورده

اینجا هم زیاد لایک شدم و مشکل ندارم

اما تو اون تاپیکه کامنت درستی که گذاشتم فکر کنم یه نفر لایک کرده استارتر هم ندیده حتی ولی این کامنتم یه چیز عادی بود چرا اون یکی رو لایک نمیکنن

البته اینی که کلی لایک کردن صفحه اول و کامنت اوله

اون یکی صفحه هشته فکر کنم