2777
2789

دوران راهنمایی چون بعد از ظهری بودم ناهار میخوردم میرفتم مدرسه‌ و اصلا تغذیه ای نمیبردم‌ و فقط با خودم‌ آب آشامیدنی میبردم 

ولی الان دبیرستان‌ رفتم شیفت صبح هستم‌ حال و حوصله ندارم تغذیه ببرم‌ 🤦🏼‍♀️💔

کیکی ، بیسکوئیتی یه چیزی ببر ضعف میکنی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

صبحانه بخور ولی ی چیزی ببر حتما ادم حالش بد میشه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کلاس هشتم خوراکی نمیخریدم دیگه

چون دوستام نمیارن و هرچی بهشون تعارف میکنم نمیخورن ، دوست ندارم جلووشن بخورم

امسالم میرم ۱۲ و هیچی نمیبرم

بجاش بابام مغزیجات میخره موقع درس خوندن و قبل مدرسه رفتن میخورم‌.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

من دبیرستانی بودسه چهارتاازدوستام همیشه صبحونه مفصلی میاوردیم هرکدوم یچیزی میاوردیم یکی نون سنکک یکی پنیر یکی خیارکوجه جاتون خالی بعدزنگ اول انقدمیچسبیدچای هم ازابدارخونه میگرفتیم خیلیییییی حال میداد