2777
2789
عنوان

خرید خونه

301 بازدید | 23 پست

سلام خانمهای گل 

شما اگه جای من بودین چیکار میکردین ؟

یک واحد نقلی دارم به اسممه ارث پدریمه

به نظرتون بفروشم بریم خونه بگیریم از مستاجری دربیایم 

یا بدم اجاره از اجاره اش برای خودم استفاده کنم 

میشه بریم اونجا هم بشینیم‌ولی همسایه های خوبی نداره عذاب اوره زندگی کردن اونجا

دلم نمیخاد بفروشم میخوام از اجاره اش استفاده کنم 

ولی از یک طرف میگم خونه بخریم 

ولی این مردا انقد بی معرفتن میگم وظیفه خودشه

چیکارکنم به نظرتون

تعداد رای : 6
نظرسنجی
خونه بخریم
3
50%
اجاره بدم
3
50%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین به نظر من این کارو نکن مگر اینکه خونه رو که داری می‌فروشی مثلاً شوهرت بقیه پول رو می‌ذاره روش که مثلاً خونه‌دار بشید ۴ دنگ خونه به اسم شما باشه و دو دنگ به اسم ایشون وگرنه اگر قرار باشه خونه رو بگیری و بزنی به اسم شوهرت به نظر من اشتباه محضه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اخه قسمت پایین شهره بفروشم برم جای خوب بخرم باید یک مقدار پول روش بزارم که ندارم

الان مستاجری بااین کرایه ها اصلا خوب نیست میتونی پولی ک اجاره میدی رو صرف خودت و زندگیت کنی 

جای نسبتا خوبم شده خونه بخر خودتون کم کم تغییرش بدین باورکن از مستاجری خیلی بهتره

ببین به نظر من این کارو نکن مگر اینکه خونه رو که داری می‌فروشی مثلاً شوهرت بقیه پول رو می‌ذاره روش ک ...

اره اگه بفروشم شوهرم باید پول بزاره بریم بخریم یک‌جای خوب 

دونگی دونگی میشه 

ولی میدونین حقیقتا دلم نیست 

عقلم میگه اره دلم میگه نه 

اجاره بگیرم دیگه لازم نیس بهش بگم پول لازم دارم چون بعضی وقتا حتی برای نیازهای ضروریم باید التماس کنم پول بگیرم 

باید به دلش رفتار کنم که بهم پول بده 

که به دلش رفتار کردن مساوی با شکستن دلم 

اره اگه بفروشم شوهرم باید پول بزاره بریم بخریم یک‌جای خوب دونگی دونگی میشه ولی میدونین حقیقتا دلم نی ...

پس عقلانی‌ترین کار اینه که این کارو نکنی خونه رو بده اجاره و از اجاره‌اش بگیر و استفاده بکن چون به نظر من اصلاً درست نیستش دست جلوی شوهر دراز باشه هرچند اون وظیفه داره که تامین بکنه خواسته‌هاتو هر چیزی که ازش بخوای ولی اگر قرار باشه چیزی بهت میده منت داشته باشه نگرفتنش بهتر از گرفتنشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

همون خونه رو نگه دار . شوهر منم پول نمیده خودم تو بانک پول دارم از سودش استفاده میکنم . به منم تو آینده ارث میرسه ولی اصلا تو زندگیم نمیارم چون شوهرم بی لیاقتی شو بارها ثابت کرده بهم .