سلام یازده روز پیش اقدام داشتیم رکز تخمک گذاری دیروز بی بی زدم منفی بود امروز درد پریودی گرفتم چندتا لکه حالت قهوه ای روشن وقتی خودمو پاک کردم حالت ترشحی مالیده شد یه دستمال کاغذی بعد دردام خوب شد پنج روز مونده یه پریودم بنظرتون باز شدم؟
تو دوران اقدام این جلو وعقب شدنا و این فیلما زیاد پیش میاد تا وقتی که پریودت عقب نیفتاده به هیچ علائمی دل نبند من خودمم یکسال درگیرهمین چیزا بودم ..چندبارم عقب افتاد ولی بازم نبودم ..اون ماهی که اصلامنتظر بارداری نبودم چون دوسه باررابطه داشتیم باردار شدم..
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
موعدت کی هستش؟یه هفته بعدش اگه پریود نشدی بی بی بزن
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
..میگم که من خیلی اینجوری میشدم دوروز لکه بینی بعد قط میشد ولی اینا علائم خوبیه که رحمت داره آماده میشه ایشالا که بزودی باردار میشی ..اصلا تو فکرش نباش یهو خودش میشه
دیگه هم قسم نده من خودم کلی تاپیک دارم که هیشکی راهنمایی نکرد ولی قسم ندادم
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی