من تنبلی تخمدان و پلی کیستیک هستم و اقدامم،دکتر برام داروهای تقویتی زنان و تقویت تخمک داده بود و میخورم الانم.. روز تخمک گذاریم رابطه داشتم بدون جلوگیری یک روز در میان
الان بعد ۵ روز تخمک گذاریم تست زدم منفی بود احتمال اینکه باردار باشم هست یا نه؟چند روز دیگه بازم تست بزنم؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون مشکل تورو داشتم با لترزول و اچ ام جی و اچ سی جی باردار شدم و مکمل های تقویتی و دوفامد سونو فولی ...
خداروشکر چون من تا ۱ سال طبیعی اقدام داشتم دیدم باردار نمیشم رفتم دکتر و دکترم فقط تقویتی داده مثل بایو فم و تنظیم هورمون و اینا گفت روز دوم پریودیت بیا قرص بدم واسه تخمکت..
میدونی چی ناراحتم کرد بیچاره عمه بزرگم اون۱۶سال باردار نشدولی یه عمه دیگم سه تا بچه داره چهارمی رو ب ...
ناراحت نباش خدا به ماهم میده اره خیلی تاکید دارن چاقا بچه دار نمیشن نمیدونم ولی بعضیا با چاقی بیش از حد باز باردار میشن طبیعی شاید هم سالم ان کلا... حالا ما فقط با ۱۰ کیلو اضافه وزن باید پدرمون در بیاد🙁🥲