2789
عنوان

بیبی چک کاذب

258 بازدید | 14 پست

خانوما چن دیقه پیش تاپیک زدم ک بچم نه ماهشه بیبی چک گزاشتم ده روز قبل پریودی مارک مدیکور قطره چکانی دوتاشو حاله انداخت اولی با ادرار اول صبح کمرنگ تر بود با ادرار بعدی حاله مشخص بود از اونجایی ک بچه نمیخام خعلی نگرانم دوباره بیبی چک گرون تر زدم خودکاری 

منفی شد ب کودوم اعتماد کنم حالا دلم داره میجوشه مث سیر و سرکه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مدیکور کاذب زیاد داره

عکس بده

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

ازون مدیکور کاستی صورتیا بود؟  واس منو ببین،  کاذبه

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
ازون مدیکور کاستی صورتیا بود؟ واس منو ببین، کاذبه

این کاذب نیستا هاله واضح داره

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

نه بابا،  یه ماه پیش زدم،  بعدش مارک دیگه زدم منفی شد🫤🥺

خودشم دوتا زدم هردو اینطوری شد،  حالا بگیم یکیش ممکنه خراب باشه

خودشم دوتا زدم هردو اینطوری شد، حالا بگیم یکیش ممکنه خراب باشه

بعد از این  بیبی چک پریود شدی ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

نه،  32 روزه تاخیر دارم،  اینارو یکماه پیش زدم

دیگه دیدم نمیشم قرص پروژسترون خوردم،  الان ۹ روز شده که تموم شده قرصم،  منتظرم پریود شم

ازون مدیکور کاستی صورتیا بود؟ واس منو ببین، کاذبه

نه صورتی نیست😭😭😭 عصن مارک مدبکور نبود فقط قطره چکانی بود ک یدونه صبح زدم بعد ده دقیقه که خشک شد هاله انداخت دوباره خابیدم دم ظهر از همون بیبی چک زدم هاله انداخت واضح تر 

دوباره با یه مارک دیگه بیبی چک خودکاری زدم اونم هاله کمرنگ 

بعدش دوباره با همون خودکاری زدم هاله انداخت 

الانم با مدیکور زدم منفی شد