2777
2789
اگه دنبال هیجان و اینایی شاید خستت کنه ریتم یک نواخت رمان که اکثرا حول محور گفتار  شخصیت اصلیه. ...

تاآخرش همینجوریه یعنی یکنواخته؟

جنگ بعدي ايران بر سر آب هست اگر آينده فرزند و كشورمون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقانه جذاب 

پس این کتاب برات جذاب نیست... ریتمش خستت میکنه... کلا روایتگره دنیای یه آدم سر خورده که شغلش تو تضاد با دنیاشه و عشقشم ترکش کرده... 

مَجازی هستیم اما... دلمان که مَجازی نیست... میشِکند.. حواسمان به تایپ کردنمان باشد... 
تاآخرش همینجوریه یعنی یکنواخته؟

یک سوال. رمانی که قبلا خوندی و خیلی دوست داشتی اسمش چی بوده؟ 

مثلا چه سبکی را میپسندی؟ 

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

یک سوال. رمانی که قبلا خوندی و خیلی دوست داشتی اسمش چی بوده؟  مثلا چه سبکی را میپسندی؟&n ...

عاشقانه مثل افسونگر خیلی دوست داشتم دوبار خوندم

از کتابخونه امانت گرفتم ۵۰ صفحه خوندم ولی به نظر خسته کننده است نمیدونم شاید وسطاش جالب بشه

خوب عزیزم سلیقه ایه. . .

شاید شما تا اخرم بخونی خوشت نیاد...

سعی کردند ما را دفن کنند؛ غافل از این که ما بذر بودیم...
ریتمش یکنواخته ولی من خیلی دوستش داشتم .  بیشتر حرف ها و طرز فکر دلقک رو دوست داشتم ...

اصلا این تضاد چیزی که باید میبود و چیزی که در واقع بود خیلی خوب بود... 

مَجازی هستیم اما... دلمان که مَجازی نیست... میشِکند.. حواسمان به تایپ کردنمان باشد... 
هما پور اصفهانی  رمان خارجیه

آها این افسونگر... من فکر کردم افسونگری هست که از زیر دست من در رفته و کلا فکرم رفت سمت رمانای خارجی... 

آها این افسونگر... من فکر کردم افسونگری هست که از زیر دست من در رفته و کلا فکرم رفت سمت رمانای خارجی ...

اسم دختره افسون بود بادنیل ازدواج کرد آخرش