2777
2789
عنوان

پول!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 27 پست
خب ینی چی اینکار برا چی هست چیکار میکنی

کسایی که وقت نمیکنن به پیجشون رسیدگی کنن یا کانال که خیلی ممبر داره.من مدیریتشو میگیرم هر روز مطلب میزارم براشون.اینترنت همیشه باید باشه لب تاپمم از صبح تا شب روشنه ولی خوبه میصرفه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ما رو هم راهنمایی کنی

عزیزم گفتم که کارش چطوریه.شوهرم قبلا شرکت تبلیغاتی داشت.هنوزم کار میکنه ولی تو خونه.اونوقت چندتا از مشتریاش بهش گفتن کسی رو سراغ داری که برای پیج اینستای ما عکس و مطلب تهیه کنه بابتش ماهیانه یه مقدار پول میدیم.شوهرم منو معرفی کرد.محتوا و مطلب تهیه میکنم مثلا برای یه پیج طلافروشی میرم دانستنی های طلا یا هر مطلب دیگه درمورد طلا و جواهر تهیه میکنم هر روز میزارم تو پیج که خالی نباشه.

عزیزم گفتم که کارش چطوریه.شوهرم قبلا شرکت تبلیغاتی داشت.هنوزم کار میکنه ولی تو خونه.اونوقت چندتا از ...

شما برای چندتا پیج کار میکنی؟  یا یکی؟ 

اون وقت ساعتی بهت پول میدن یا نه؟ 

جایی رو سراغ داری که تایپ و ترجمه ازشون بگیرم؟

اگر تهرانید برید انقلاب بگین تایپ تو منزل میخوام .. توی روزنامه هم میتونید پیدا کنید

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر