2821
2789
عنوان

مسافرت من

265 بازدید | 14 پست

سلام دوستان
کدوم شهر سفر کردین و فرهنگ مردمش را خیلی دوست داشتید (با فرهنگ بودن)
میدونم همه جا خوب و بد داره - لطفا بجز شهر خودتون تجربتون را بگید
برخوردشون با مسافرا، مغازه داراشون، رانندگی کردنشون و ... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تازگی ها اردبیل رفتم و به نظرم فرهنگشون خوبه 

خودم شمالی‌ام

شهرهای زیادی رفتم مرکز ایران شرق غرب جنوب...

۹۰ درصد شهرهایی که رفتم مردم خیلی خوبی داشتن 

مهمون نوازی تو خون همه ایرانی ها هست

با افتخار دختر ایرانم...💚

من تبریز جلفا و بازرگان قم مشهد شمال آستارا اردبیل کردستان ارومیه لرستان اهواز بندر ماهشهر و گناوه اصفهان و شیراز زنجان و همدان و قزوین

رفتم والا همه خوب بودن خداروشکر دمشون گرم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

چند روز پیش یزد بودیم که پر از  اتباع بود ولی روستاهای اطرافش به ادمای خونگرم و صادقی برخوردیم 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

شیرازو خیلی دوست داشتم.همه چیشو

اصفهانم دوست داشتم شهرشو.و فرهنگ مردمشو.ولی خیلی نجوش و سردن

کردستان مردمش عالی بودن.شهروفرهنگشونم دوست داشتم.مهربون بودن و خونگرم.ولی معلوم بود اصلابهشون رسیدگی نمیشه.بیشترطبیعتش زیباست و ادابورسوم خودشون

مشهد فقط رفتم حرم و خوب بود.خیلی بامردمش ارتباط نداشتم اون تعدادکه ارتباط داشتم خوب بودن

دردم از یار است و درمان نیز هم

کلا جنوبیا خیلی خونگرم و مهمون نوازن 

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

شهرای جنوبی خیلی مردم‌خونگرم و‌مهربونی دارن ما شوش و‌شوشتر رفتیم انگار تو شهر خودمون بودیم شیرازم‌که دیگه شهره‌عالمه میری یه آب معدنی بگیری صاحب سوپری میگه زنگ بزنم خونه ناهارو‌بیشتر‌بذارن 😁

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

تبریز با مردمش ارتباط نگرفتم خیلی.انگار غریب نواز نیستن.ولی اسکو رو دوست داشتم

خوزستان شهرای مختلفش رو رفتم مردمش خونگرمو مهمون نوازن بخصوص عرب هاش.ولی کمی زود از کوره درمیرفتن بین خودشون.بسیار غریب نوازن.البته الان که جنوب گرمه

تهران که برای همه شناسه همه جور ادموفرهنگی هم هست.بستگی داره کی به پستتون بخوره.به من خوش گذشته تو تهران.رانندگی تو تهرانم سخته بااون همه موتور

اراک روستاهای اطرافش برای تفریح خوبه خوش ابوهوان ولی خوده شهر چیزخاصی نداره. اصلا رانندگیشونو دوست ندارم تند و بدون رعایت حق تقدم و راهنما.بازار سرپوشیده خیلییییی قیمتای مناسبی داره اجناس

دردم از یار است و درمان نیز هم