2777
2789

ما اینجا میایم تاپیک میزنیم خودمونو خالی میکنیم چون فکر میکنیم اینجا کسی بهمون کاری نداره با جون و دل راهنمایی میکنه کمک میکنه البته خیلیا همین کارو میکنن اما خیلیا هم منتظر یه فرصتن که با تاپیکای قبلیت اذیتت کنن چقدر اینجا بخاطر تاپیک هام و حرفایی که تو دلم بود و زدم تا خودمو خالی کنم قضاوت شدم واقعا دلم شکسته از بعضی حرفا انقدر راحت قضاوت نکنید و دل نشکونید خدا جای حق نشسته 🙂👍

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا برای چی اذیتت کردن؟ خودت چرا اذیت میشی؟ بیخیالش بابا اینجا کسی همو نمی‌شناسه که..بزار اونقدر سس ...

اخه نمیدونی الان یکی یچیزی گفت تا مرز دیوونگی رفتم 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
چی گفت؟

من تو تاپیکام گفتم همسرم اعتیاد داشت ترک کرده

یکی الان گفت بخاطر کاری که کردی همسرت اینجوری شده و معتاد شده 🤦‍♀️ اصلا چه ربطی داره اخه چیو به چی ربط میدین

من تو تاپیکام گفتم همسرم اعتیاد داشت ترک کردهیکی الان گفت بخاطر کاری که کردی همسرت اینجوری شده و معت ...

در جوابش یا تو هم توهین کن یا نی نی یار رو صدا کن 

به هر حال همون آدمای مزخرف تو واقعیت ، تو مجازی هم هستند 

نباید جدی بگیری اینجارو 

...

در جوابش یا تو هم توهین کن یا نی نی یار رو صدا کن به هر حال همون آدمای مزخرف تو واقعیت ، تو مجازی هم ...

دقیقا 🥲👍