2777
2789
عنوان

زندگی خونه پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 78 پست
اونو الان تو رفتاراشون میتونی بفهمی دیگه یا ببین با جاریت چجورن

جاری ندارم همسرم تک پسره ...در کل ادمای خوبین تا حالا هم نشده بهم کار بگن فقط در حد سیب زمینی سرخ کردن ومثلا هندونه رو قاچ کن  😐ولی چن بار مادرشوهرم گفته جورابای شوهرتو بشور منم نشستم اخرش خودش شست 😂یا مادرشوهرم ی بار به خوابم گیر داده رفته بودیم مسافرت انقد گفت اعصابم خورد شد 🤦یا به همسرم اصرار کرده بودن به سمت حیاطمون در بزارین و اونم مجبور شد بزاره 🤦

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
شوخی های مادر شوهرت چجوریه مثلا 🥲به من هر چی میگن بم بر میخوره 🤦و اینکه همسرت رفت امدش چجوریه زیاد ...

خیلی اهل شوخی شخصی نیست چون بهشون فهموندم ک دل نازکم و زود ناراحت میشم همسرمم حداقل تو روز دوباری میره میبینتشون یا همسرم کارشون داره یا اونا کارشون دارن

مشکلیم ندارم چون مادرشه منم اگر تو ی ساختمون با مادرم بودم قطعا روزی 10 بار میرفتم پیشش

اگر همکاری داشته باشن ناراحت نمیشم چون پدرمادرشن و باید تو این سن همسرم کمکشون کنه یا برادرشوهرم

گاهی اوقاتم ک همسرم غر میزنه ک کار دارن زنگ زدن ب من من دعواش میکنم ک پدرمادرتن باید بری و هواشون و داشته باشی

تو این مسائل میگم اگر خودم بودم ناراحت میشدم یا چیکار میکردم ب خاطر همین ناراحت نمیشم سر این مسائل

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی چقد عقب میفته ازدواجمون الانم همه گیر دادن بسته نامزدی

اولا عقب بیفته مگه خونه بابات شکنجه میشی‌ دوما اصلا نترس چون عقب نمیفته وقتی ببینن رو حرفت پافشاری میکنی و کوتاه نمیای همشون تازه دست به جیب میشن. ارزش خودت و بدون. اگه هم فکر میکنی با تن دادن به این شرایط خوشبخت میشی که برو همینجوری باهاشون زندگی کن دیگه

و خدایی که در این نزدیکیست 
اولا عقب بیفته مگه خونه بابات شکنجه میشی‌ دوما اصلا نترس چون عقب نمیفته وقتی ببینن رو حرفت پافشاری م ...

دارم فکر میکنم 

و میخام با همسرم حرف بزنم 

ببینم بهترین راه چیع