2777
2789
عنوان

زندگی خونه پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 78 پست
شوهرت هم مثل برادرر شوهرته اینم مهمه

اره مثل همه اخلاقشون تقریبا 

ولی جاریم مثل من نیست 

خیلی جدی تره و راحتتر جواب میده و البته هم خون خودشونه و فامیلشونه 

اما من غریبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا باشه راه امکان دیدن هم وجود ندارد ،صدا از طبقه دیگ نمیاد زیاد،و تحت کنترل نیستی

برا ما اینطوریه درا جداست ولی به حیاط هم راه داریم ولی من بازم استرس دارم فعلا عقدیم داره میسازه 🥺

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

[QUOTE=353077050]من 1.5 سال هست دارم زندگی می کنم و مشکلی ندارم بستگی به خودتون داره وقتی می گید با آدم های معقولی ...[/QUOTE

سرصدا و اظطراب منو خیلی بهم می‌ریزه 

چون تو دوران نامزدیم بخاطر یسری مسایل اظطرابی شدم 

امیدوارم حل بشه مشکلم 

من نگران سرصدا هستم جاریم سه تا خواهرشوهرمم یکی بچه داره همشون کوچیکن و جیق و دادد

سرو صدا عب نداره همینکه بچه ها را نیفتن بیان مزاحمت ایجاد کنن بهتره تا سرو صداشون بیاد ...و اینکه فردا پس فردا بچه بدنیا بیاری اونم سرو صدا داره چه اشکالی داره اخه

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
ببینم اگر بتونم جدا بریم ک میریم اگه نشه باید همینکارهارو بکنم ک شما میگی ولی مشکل من سرصدا تو ساختم ...

سر و صدا که خب کلا تو هر آپارتمانی هست عزیزم این دیگه شانسیه که شما جایی بری و ساختمون آروم باشه الان مثلا همسایه بالایی و بغلی ما بچه دارن و سر و صدا دارن چیزی هم نمیشه گفت چون بچن کوچیکن دیگه

سرو صدا عب نداره همینکه بچه ها را نیفتن بیان مزاحمت ایجاد کنن بهتره تا سرو صداشون بیاد ...و اینکه فر ...

درسته 

میگم من مخم یکم ب سرصدا نمی‌کشه باید آروم باشه زندگیم 

[QUOTE=353077050]من 1.5 سال هست دارم زندگی می کنم و مشکلی ندارم بستگی به خودتون داره وقتی می گید با ...

شما هر جای دیگه هم بری این سر و صدا وجود داره

مهم اینه که بتونی روابط رو درست مدیریت کنی

خودتون به حریم شخصی خود و بقیه احترام بذاری که بقیه هم حتی اگر نخوان مجبور باشن رعایت کنند