2777
2789
عنوان

اومدیم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هزینه های شهر خودتون مثل 4سال قبله که مشهد مثل قبل باشه.؟همه میان مشهد واسه زیارت بعد توقع داری خلوت ...

ما واقعا مثل هتل دارای اینجا رفتار نمیکنیم،بعدشم من که شما رو نگفتم عزیزم،ولی خب خوزستان هم واسه کربلا که میرن شلوغ میشه،ما سنگ تموم میذاریم واسه زوار آقا ولی اینجا خیلی بی احترامی دیدم و واقعا دلخورم 

جف بیزوس: هنگام سختی، تسلیم خواهی شد، یا سرسخت خواهی شد؟

خانواده شوهرم هفته پیش مشهد بودن گفتن ی خانواده بهشون اسکان رایگان داده بودن عجب شانسی داشتن

واقعا

نه اصلا

چرا دروغ میگی عزیزم 

من خودم مشهدی م اصلا اطراف حرم اصلا افغانی ندیدم تابحال حرمم میتونم برم جای ضریحم صفی کردن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واقعا

اره خودمم تعجب کردم قرار بود برن ی پارکی ک بهشون چادر و این چیزا میداد بعد یکهو گفت اینو پیدا کردیم کلا خیلی شانس دارن😂

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

چرا دروغ میگی عزیزم من خودم مشهدی م اصلا اطراف حرم اصلا افغانی ندیدم تابحال حرمم میتونم برم جای ضریح ...

یعنی کم افغانی و پاکستانی هس؟میخوای برم عکس بگیرم؟

چرا دروغ میگی عزیزم من خودم مشهدی م اصلا اطراف حرم اصلا افغانی ندیدم تابحال حرمم میتونم برم جای ضریح ...

اون پارکی ک مسافر رو اسکان میده اسمش چیه؟؟ک چادر و امکانت میده بهشون؟

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

ما واقعا مثل هتل دارای اینجا رفتار نمیکنیم،بعدشم من که شما رو نگفتم عزیزم،ولی خب خوزستان هم واسه کرب ...

اینجا هم خیلیا سنگ تموم میزارن عزیزم 

حالا یه بار شما به تور تون آدم خدانشناس خورده دلیل نمیشه همه اینجور باشن عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یعنی کم افغانی و پاکستانی هس؟میخوای برم عکس بگیرم؟

آره 

انقد که شما میگی نیست 

من خودم مشهدیم انقد افغانی ندیدم که شما میگی.... 

اون پارکی ک مسافر رو اسکان میده اسمش چیه؟؟ک چادر و امکانت میده بهشون؟

پارک غدیر سمت فرودگاه 

آره انقد که شما میگی نیست من خودم مشهدیم انقد افغانی ندیدم که شما میگی....

والا من زیاد دیدم مخصوصا تو قم که حتی کوچه بن بست هم فرش کرده بودن داده بودن افغان ها

والا من زیاد دیدم مخصوصا تو قم که حتی کوچه بن بست هم فرش کرده بودن داده بودن افغان ها

قم رو نمیدونم عزیزم 

من مشهدیم 

افغانها تو مشهد هستن نمیگم نیستن 

ولی اطراف حرم نیستن 

اطراف شهر هستن یا منطقه های پایین شهر مشهد آره 

هستن ولی بالاشهر یا منطقه متوسط و اطراف حرم اصلا 

اینطور نیست که شما میگی 

اطراف حرم پررررره زائره انقد زیاده که من 1 هفته ست 

نتونستم برم حرم صبر کردم یکم زائرا برگردن بعد برم