2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از حجاب بدم میاد ولی تو جامعه کوفتی ما همیشه سر این مسئله به زن زور میگن هم مردا هم بعضی از زنا

واسه مشکلاتت یکم تو کوتاه بیا یکم اون ب ی توافقی برسین

خیلی خوبه ک اهل ورزشی ولی سعی کن همه چیو با هم پبش ببری یعنی زندگی متاهلی در کنار ورزش 

موتورسواری هم ک به خانوما مجوز نمیدن سعی کن فراموشش کنی حالا دوچرخه بهتره

عزیزم ب طلاق فک نکن این چیزا ک گفتی درست میشه به مرور الان خیلی جوونی تصمیماتت بیشتر هیجانیه از مشاور کاربلد کمک بگیر 

تو چرا

من ی دختر سردو مزخرفی ام تو رابطه مشکل دارم.شوهرم بشدت گرمه اینو تو آشناییمون متوجه شدم ولی خوشتیپه اخلاقشم خوبه دلم نیومد ازدستش بدم حالا بعد ۷سال میگه دیگه نمیتونم اینطوری ادامه بدم جدابشیم.تواین ۷سالم کلی دقش دادم

منم از حجاب بدم میاد ولی تو جامعه کوفتی ما همیشه سر این مسئله به زن زور میگن هم مردا هم بعضی از زناو ...

من اگه رو رویاهام پا بزارم افسرده میشم این چیزی نبود که میخواستم متاسفم من نمیتونم قید رویاهامو بزنم و این وسط یا بهشون میرسم یا جدا میشم کلا 

نه اولا اینجوری نبود من موهامو میریختم بیرون راحت آزاد میگفتم قراره برم موتور سواری هیچی نمیگفت ولی ...

نمیدونم بعضی از این مردای ایرانی چه مرگشونه

خب هر مدل زنی میخواین برین بگیرین چرا دروغ میگین اینجوری توش بمونین اخه

کاش خودت سفت و سخت امتحانش میکردی 

🥲🥲منم یکم سردم البته قبلنا اینطور نبود ولی رفتارای همسرم کلا از زندگی و رابطه زدم کرد

من هرکاری کردم سرد بشه نشد روزبه روز بدترم میشه.منم گفتم فقط جدانشیم هرکاری دوس داری بکن 

نمیدونم بعضی از این مردای ایرانی چه مرگشونهخب هر مدل زنی میخواین برین بگیرین چرا دروغ میگین اینجوری ...

الان دیگه گذشته یا راضیش میکنم یا طلاق مهم نیست برام