2777
2789
عنوان

کسانی که کنکور دادین یا میخوایین بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 25 پست
ینی زیست جامع آی کیو ؟ بعد فیل شیمی چطوره؟

آره زیست جامع

فیل شیمی بیشتر درسنامست و تعداد تست هاش هر مبحث در حد ده پونزده تا برا یادگیریه 

خیلی جمع و جورتر از مبتکران اصلیه

من درسنامه از فیل میخونم تست از آیکیو

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ایکیو تو همه موارد عشقه

ای کیو فقط تسته یا درسنامه هم داره؟ 

بعد من زیست خیلی سبز داشتم تستای سبکی داشت بنظرم

اما شنیدم آی کیو هم دیگه خیلی سطح بالاست 

میخواستم یه کتابی بگیرم که متوسط هم داشته باشه تست

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره زیست جامعفیل شیمی بیشتر درسنامست و تعداد تست هاش هر مبحث در حد ده پونزده تا برا یادگیریه خیلی جم ...

بعد میتونستی راحت تستای آی کیو رو بزنی؟ 

زیست اگه جامع بگیرم مثلا بعضی مبحثا تستاش حذف نشده؟ 

چون یا باید جامع بگیرم یا تک پایه دوازدهم  

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

برا زیست خیلی سبز و آیکیو خوبه ولی من میکرو هم دوست دارم تستاش سطح متوسط و زیادن مثل خیلی سبز و آیکی ...

میکرو جامع زیست داره؟ بعد سطحش نسبت به خیلی سبز بالا تره؟ چون خیلی سبک راحت تره تستاش 

پاسخنامش چطوره؟ 

ریاضی مهر و ماه جامعزیست ایکیو جامع فیزیک نردبام زیاد جزئی تر هم بخای ایکیو

شیمی چطور ؟ 

فیزیک نردبام جامع داره؟ یا نه فقط تک پایه داره ؟ به نسبت خیلی سبز سطح تستاش چطوره؟

میکرو جامع زیست داره؟ بعد سطحش نسبت به خیلی سبز بالا تره؟ چون خیلی سبک راحت تره تستاش پاسخنامش چطوره ...

من از جامع اش خبر ندارم پارسال که دهم بودم میکرو تک پایه زدم پاسخنامشم خوب بود برا امسال که یازدهمم خیلی سبز و آیکیو گرفتم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
شیمی چطور ؟ فیزیک نردبام جامع داره؟ یا نه فقط تک پایه داره ؟ به نسبت خیلی سبز سطح تستاش چطوره؟

شیمی والا من چیز خوب پیدا نکردم ولی میگن مبتکران خوبه

برا من مبتکران یجوری وقت تلع کردن بود چون سوالای چرت زیادی داشت

ایکیو هم خیلی ریز بود و بعضیاش خیلی سخت

نردبام هم خلاصه

فیزیک نردبام سوالاتش واقن خوبه و نسبت ب خیلی سبز خیلی خیلی جلوعه

ای کیو فقط تسته یا درسنامه هم داره؟ بعد من زیست خیلی سبز داشتم تستای سبکی داشت بنظرماما شنیدم آی کیو ...

فقط تسته البته تک پایه هاشو نمیدونم

اره خیلی سبز واسه منبع اوله نمیشه اصلی بهش نگاه کرد کتاب دومم نمیزنی سوالای ازمونارو کار کن

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
فقط تسته البته تک پایه هاشو نمیدونماره خیلی سبز واسه منبع اوله نمیشه اصلی بهش نگاه کرد کتاب دومم نمی ...

کتاب آبی زیست و میتونم بگیرم