میشه بگی اگه شما بودی بین علوم تربیتی و آموزش ابتدایی جفتش آزاد کدوم رو میرفتی ؟؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم میخام برم اموزش ابتداییدانشگاه ازاد شهر ما علوم تربیتی نداره اطلاعی ازش ندارم
بسلامتی عزیزم
اگه داشت میرفتی ؟؛
اطلاعی نداری بین این دوتا رشته عزیزم ؟
که کدوم سخت تره کدوم بهتره کدوم آسون ترع
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه لازم نیست من توی سایت ثبت نام کردم اونجا هر رشته ای رو بخای میتوتی بری چون بدون ازمون هستن و ملاک نمرهاته و البته یه سری رشته ها هستن ک با آزمون هستن(پزشکی پیراپزشکی)و برای اونا لازمه که مثل کنکور سراسری ازمون بدی تا ببینی پذیرفته میشی اون رشته ای رو که میخای یا ن
اموزش ابتدایی که رشته راحتی هست مثلا شیوه درس دادن علوم فارسی و... رو به بهت اموزش میدن کلا رشته راح ...
شهریش نسبت به علوم تربیتی کمتره عزیزم ؟!