2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میشه توضیح بدین چه آزمایشیه؟

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

يه تست براي تسخيص سرطان دهانه رهم و يا تغييرات سلولي دهانه رحم هست

ممنون عزیزم 🙏❤️

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

این شگرد دکترا واسه تیغ زدن ملت چه خبره هر سال آزمایش من یک بار فقط دادم اونم پارسال اونم بخاطر آزمایشات قبل بارداری بود که این مورد هم توش نوشت تا قشنگ پر بار تر بشه 

نه ۶ ماه تا ۱ سال یه بار باید آزمایشش بدی

نه گلم از ۲۱ سالگی یا از اولین رابطه جنسی هرکدوم که زودتر بود هر سه سال یک بار پاپ اسمیر انجام میدی.بسته به اینکه مشکلی داره یا نه این بازه زمانی ممکنه کمتر بشه ولی اگه بی مشکل بود روتین هر سه ساله

اگـه بشـه چــی میشــــه  
این شگرد دکترا واسه تیغ زدن ملت چه خبره هر سال آزمایش من یک بار فقط دادم اونم پارسال اونم بخاطر آزما ...

منم ميخوام اقدام كنم سال ديگه به بارداري، گفتم از الان همه تستا و چكاپ ها رو بدم اگه خدايي نكرده مضكلي بود طي ١سال برطرف بشه

نه بابا فكر نميكنم، چون يه چيزيه كه جهاني ميگن…

ترسش همین

خصوصا، میگن سازمان غذا ودارو، آمریکا دستور میده

کسی که نسل کشی میکنه، جطور دلش به حال مردم میسوزه

جنگ افروز هستن، کمک اسرائیل مردم غزه دارن نابود میکنن، بعد واکسن وتجوز و...برای مردم دنیا خصوصا ایران میکنن

اگررفتید پاپ و..دکتر احتمالا میگه واکسن گاردرسیل بزن و...قبول مکن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود