2777
2789
عنوان

خوابم گرفففف

93 بازدید | 10 پست

ساعت ۸ امتحان دارممم

یدونم یک دارم

قشنگ از بعد امتحان ۸ باید علاف تو دانشگاه باشم تا ۱

امشبم نخابیدمممم

الان خوابم گرف عرررر

لباس چی بپوشمممم؟؟؟

ی مانتو شومیزی کرم دارم تا بای باسن بپوشم با ی شلوار مام فیت؟؟؟

یا یپیرهن مردونه یاسی خوجل با شلوار بگ یخی؟؟

میری دانشگاه یا مهمونی!!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس مهمه مگ.من دانشگاه یه مانتو مشکی گشاد داشتم با یه شلوار نخی مشکی باور نمیکنی ۷ سال دانشگاه و هم ...

عاره دیگه مهمه

من رنگی میپوشم و واقعا مشخصه لباسام اگه تکراری باشن 

ولی مشکی کلن انگاری روزی یدونه مشکی پوشیدی کسی متوجه تکراری بودن نمیشه

وای ول کن دختر . دانشگاه مگه جاعه آدم بخاطرش لباس عوض کنه هعی

🤣🤣🤣🥲😭😭بخدا خودمم خستم صب یچی بپوش عصر یچی

ولی خوووو زشتم هس جلو بقیه بخدا ک بیای تو دانشگاه ما خودت مجبورم میکنی هی لباس عوض کنم

🤣🤣🤣🥲😭😭بخدا خودمم خستم صب یچی بپوش عصر یچیولی خوووو زشتم هس جلو بقیه بخدا ک بیای تو دانشگاه ما ...

دانشگاه مام همه مثل تو بودن.ولی من واقعا اهمیت نمیدادم.البته میخواستم خواستگار نداشته باشم و تو چشم نباشم

دانشگاه مام همه مثل تو بودن.ولی من واقعا اهمیت نمیدادم.البته میخواستم خواستگار نداشته باشم و تو چشم ...

🤣🤣🤣وای من ترم اخر حقوقم همکلاسی پسر ندارم فقط ۴ تا مرد بازه سنی ۴۰ تا ۷۰ سال همکلاسیمن ک اونام بم میگن باباجان🤣🤣قصدم خاستگار نیس ک کلن من باشگاهم میرم مشکل چی بپوشمو دارم